Connect with us
DN13 : Trafic îngreunat din cauza unui accident

Știri

DN13 : Trafic îngreunat din cauza unui accident

Atentie la trafic! Traficul se desfăşoară duminică îngreunat, pe un fir alternativ pe DN13 (E 60) Braşov-Sighişoara, la km 21+100 de metri, la ieşirea din localitatea Rotbav către Rupea, în judeţul Braşov, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism, potrivit Infotrafic.

În cele două maşini se aflau şase persoane, iar trei dintre ele necesită îngrijiri medicale, informează purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă.

”Sunt conştiente, nu sunt încarcerate. La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD şi o autospecială de stins incendii cu apă şi spumă”, a precizat Luiza Dănilă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Ionuţ Marin, a precizat că autoutilitara circula dinspre Rupea spre Braşov, iar la km 21+100 ar fi derapat şi a intrat pe contrasens în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

Dolj: Bărbatul bănuit că a tras cu arma în Craiova, prins şi reţinut la Nădlac

Bărbatul de 32 de ani din comuna Breasta, judeţul Dolj, bănuit că a tras cu arma, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o altercaţie în trafic şi care se sustrăgea cercetărilor a fost prins şi reţinut în punctul de trecere a frontierei Nădlac.

„Întrucât, imediat după săvârşirea faptei, a fost solicitat consemnul la frontiera de stat a României, în noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul, de 32 de ani, din localitatea Breasta, bănuit că ar fi săvârşit infracţiunile de tentativă de omor, nerespectarea regimului armelor

şi muniţiilor, uzul de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a fost identificat şi reţinut în punctul de trecere a frontierei Nădlac”, precizează IPJ Dolj.

Acesta a fost preluat de la Nădlac de o escortă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, care l-au condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj în vederea continuării cercetărilor.

Un tânăr de 25 de ani a ajuns la spital cu o plagă împuşcată la antebraţul stâng, după ce, în urma unei coliziuni care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă între două autoturisme, pe o stradă din Craiova, un pasager al uneia dintre maşinile implicate a tras cu un pistol trei focuri asupra celuilalt autovehicul.

Ce arată primele cercetări

„Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că şoferul maşinii respective s-ar fi şicanat în trafic cu un alt conducător auto, între cele două vehicule având loc o coliziune.

După coliziune, unul dintre pasagerii unuia dintre autoturisme ar fi tras cu un pistol trei focuri de armă către cealaltă maşină.

În urma incidentului, unul dintre cei care se aflau în autovehiculul abandonat s-a deplasat la spital pentru îngrijiri medicale, având o plagă împuşcată la antebraţul stâng, acesta fiind în afara oricărui pericol”, au precizat reprezentanţii Biroului de presă al IPJ Dolj.

Tot în noaptea de vineri spre sâmbătă, în afara sediului Secţiei 2 Poliţie Craiova, unde se aflau rudele persoanei împuşcate, ar mai fi avut loc un incident: doi bărbaţi, care nu aveau legătură cu primul eveniment şi care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, au adresat injurii şi

Citește și: Vâlcea: Accident grav! Printre răniți se află și un bebeluș de 7 luni

expresii jignitoare la adresa acestora fără un motiv concret şi au fost aruncate sticle în direcţia persoanelor respective, fără a exista însă victime.

Cei doi bărbaţi au fost conduşi la secţie, unde le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea ordinii şi liniştii publice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top