Connect with us
Doi tineri din București s-au hotărât să-și vândă apartamentul, să-și ia un an sabatic și să plece „hai hui în doi” prin lume. Cum arată aventura lor după cinci luni?

Știri

Doi tineri din București s-au hotărât să-și vândă apartamentul, să-și ia un an sabatic și să plece „hai hui în doi” prin lume. Cum arată aventura lor după cinci luni?

Andreia are 31 de ani. Ionuț are 33. Ea lucra de aproape 9 ani în departamentul HR al unui mare retailer, iar el lucra în media. Acum 7 ani au ieșit pentru prima data din țară într-o vacanță la Santorini, iar de atunci au urmat city break-uri și vacanțe pe patru continente: Europa, Asia, Africa și America.

Ca orice cuplu, s-au căsătorit și și-au luat o casă. Ce le mai lipsea? Teoretic nimic, practic totul. Și-au dat seama că nu și-au luat o casă ci doar o datorie pe viață și nu asta și-au dorit. Și-au vândut apartamentul, au achitat datoria la bancă, au semnat cererea de concediu fără plată timp de un an și au plecat în lume cu bilete one way și cu visuri mărețe. Primul lucru pe care l-au făcut a fost un proiect de blogging și vlogging de travel, Hai hui în doi.

Cum arată călătoria lor după aproape cinci luni? Eu una mai am puțin și-mi fac bagajele.

Când și cum v-ați cunoscut?

Într-o zi de mai, acum 14 ani, în Suceava, în vremea liceului când niște prieteni comuni au decis să ne facă cunoștință. Acum doi ani ne-am căsătorit.

Unde lucrați fiecare dintre voi până anul trecut?

Eu am lucrat ca Responsabil HR/HR Generalist într-o companie de retail, job la care am stat timp de 9 ani. Mai exact, eram responsabilă de unul din magazinele Cora din București pe zona de HR. A fost primul și singurul meu job, de altfel. Iar Ionuț vine cu o experiență de peste 5 ani la o publicație media.

Care a fost prima călătorie în care ați plecat împreună?

Prima noastră vacanță în afara țării a fost în Santorini, în urmă cu 7 ani. Încă ne stârnește fiori amintirea acelei vacanțe. Eram la început cu job-urile, câștigam puțin – atât cât să ne întreținem, însă printr-un noroc am reușit să bifăm primul loc de pe bucket list-ul nostru. Și de atunci am început să ne dorim mai mult și mai mult.

Vezi aventurile „Hai hui” pe Canalul lor de Youtube

Continuarea pe Life.ro

Continue Reading
You may also like...

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top