Connect with us
Doliu în familia Gabrielei Cristea. A murit tatăl lui Tavi Clonda

Monden

Doliu în familia Gabrielei Cristea. A murit tatăl lui Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trec prin momente foarte dificile și sunt în doliu.

Tatăl lui Tavi Clonda a murit după o îndelungată suferință. Anunțul decesului a fost făcut de către cântăreț, pe contul său de socializare.

„De azi tata nu mai e printre noi…s-a dus într-o lume mai bună și mai liniștită. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace! Drum bun, dragă tată…”, a scris Tavi pe pagina sa de Facebook.

Părinții lui Tavi Clonda erau foarte încântați de relația fiului lor cu Gabriela Cristea. La cununia civilă de acum trei ani, aceștia declarau că abia așteaptă să devină bunici.

Citește și: Gabriela Cristea, decizie surprinzătoare înainte de nuntă

Părinții lui Tavi Clonda, încăntați de nora lor

„Inca de la inceput, ei s-au potrivit. Se iubesc, sunt pe aceeasi lungime de unda si foarte rar vorbesc in contradictoriu. Suntem foarte fericiti ca au facut pasul spre o casatorie. 

La inceputul anului, au venit la noi, la Brasov, si la o masa in familie, ne-au informat ca vor sa se cunune. Initial, am ramas uimiti, apoi le-am urat multa fericire si am fost bucurosi.

Gabriela este o fata deosebita, potrivita pentru Tavi, si nu puteam sa avem alta reactie.

De altfel, nici nu ne-am bagat vreodata in deciziile fiului nostru. El cand ia o hotarare, este definitiva.

Suntem siguri ca daca a facut pasul acesta, caci nu este devreme la 35 de ani sa te insori, l-a facut stiind bine ce face. Se potrivesc, parca ar fi facuti unul pentru altul, sunt predestinati.

“Sa speram ca dupa casatorie va veni si un urmas. Gabi si Tavi iubesc foarte mult copiii, sunt inconjurati de fini, nepoti, asa ca trebuie sa vina si unul al lor, asa este legea firii.

De altfel, acum, ca dar de cununie, le-am adus o icoana a Maicii Domnului cu Isus, impodobita cu pietre Swarovski, realizata la un atelier de pictura de lemn, cumparata de acolo si sfintita la o biserica din Brasov, care se spune ca aduce noroc si, poate, cine stie, le va indeplini visul de a avea copilul lor”, au declarat părinții lui Tavi Clonda.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Ana Munteanu

    2018-10-27T16:35:48+03:00 at 16:35

    Mulțumesc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top