Connect with us
Doliu în familia lui Pepe! "Drum bun printre stele..."

Vedete

Doliu în familia lui Pepe! „Drum bun printre stele…”

Pepe și familia sa sunt în doliu. Unchiul acestuia a încetat din viață

Pe pagina sa de Facebook, fratele mai mare al lui Pepe, Gianni, a posta o poza cu unchiul lor si un scurt mesaj de adio:„Drum bun printre stele, unchiule”.

„Dumnezeu să te ierte și îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat în viața asta, pentru cât de mult m-ai iubit și m-ai ajutat, pentru că mi-ai fost al doilea tata, pentru că ești și vei rămâne unchiul meu. Te iubesc RiP”, a scris un alt frate de-al artistului, Miguel Sorin Pascu.

Pepe –  biografie

Pepe  este un muzician, compozitor, producător, interpret, actor și prezentator de televiziune.

A studiat, între anii 1993-1998, cursul de canto-clasic de la Școala populară de artă, sub îndrumarea profesorului, criticului muzical și compozitorului Camelia Dăscălescu. ”Ca să-mi plătesc lecțiile de canto, eu am muncit pe brânci.

Am făcut o grămadă de lucruri: am filmat pe la nunți și alte petreceri private, am fost ospătar, vânzător de haine sau de cafea… Niciodată nu mi-a fost rușine …”, după cum spunea într-un interviu.

A debutat în 1996 la Ploiești, la un festival de muzică ușoară, unde a obținut premiul trei. Dar succesul a venit în 1999, când a devenit solistul fostei trupe „Latin Express”, care a introdus pentru prima dată stilul flamenco în România. În vara anului 1999, „Latin Express” a câștigat

premiul I la festivalul de muzică ușoară de la Amara, iar ulterior locul II la festivalul de muzică ușoară de la Mamaia, cu piesa „Nu te mai doresc”. .

A urmat un videoclip, și după aceea albumul „Pasiune”.

Din 2000 până în prezent, evolueză individual sub numele Pepe, fiind unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică latino din România.
În cariera solo, a lansat următoarele albume:

Citește și: Pepe a făcut anunțul mult așteptat despre cel de-al treilea copil cu Raluca Pastramă

Pepe, 2003
Îmi place, 2003
Cine te iubește, 2002
Inimă nebună, 2004
Fericire și tristețe, 2007
Aruncă-mi o privire, 2011
În 2004, a compus cântecul „Numai iubirea” de pe coloana sonoră a primei telenovele românești de succes Numai iubirea.

A fost prezentator și producător al emisiunilor de televiziune „Îndrăgostește-mă de tine” (Acasă TV) și „100% adevărat” (OTV).

A participat la emisiunea Te cunosc de undeva pe Antena 1, este jurat la Next Star pe Antena 1 și este prezentator la emisiunile Splash Vedete la Apă pe Antena 1 și la Națiune te cunosc la Prima tv.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top