Connect with us
Doliu în lumea serialelor turcești. Din păcate, a murit

TV

Doliu în lumea serialelor turcești. Din păcate, a murit

Momente triste în lumea serialelor turcești după ce mama unei cunoscute actrițe a încetat din viață.

Actrița Hande Ercel, cunoscută publicului din România pentru rolul său din serialul Guneș, difuzat de Kanal D, și-a îngropat mama, care a murit după o lungă luptă cu o boală necruțătoare.

La nefericitul eveniment, acesteia i-a fost alături Burak Deniz, interpretul personajului central masculin, Baris, din serialul “Povestea noastra”, difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Carismaticul actor s-a dovedit un prieten de nădejde pentru prietenă să și nu a lăsat-o nici o clipă singură. Vizibil afectat de această tragedie care s-a abătut asupra frumoasei actrițe Hände Ercel, Burak Deniz, care și-a pierdut și el mama în urmă cu cinci ani, a impresionat internauții, în social media existând discuții intense vis a vis reacția acestuia, scrie stirilekanald.ro

“Am rămas fără cuvinte. Nu credeam că mă va afecta atât de mult! În astfel de momente resimt durerea pierderii mamei mele”, spune Burak.

Mai multe staruri din serialele turcești și-au exprimat regretul față de pierderea suferită de Hande Ercel. Printre aceștia se numără și Bestem Su Ozdemir, Tolga Saritas, Tolgahan Sayisman si Ahmet Mumtaz Taylan.

Hande Erçel (n. 1993, Balıkesir), este o actriță de origine turcă și model. Are o soră pe nume Gamze Erçel. Din 2015 până în 2017 Hande a fost împreună cu Ekin Mert Daymaz.

Cine este Hande Ercel

În 2017 aceasta a fost împreună cu Mehmet Dinçerler (prieten cu Mert Daymaz), iar din 2017 până în 2018 a fost împreună cu Murat Dalkılıç, cunoscut prin intermediul lui Mert Daymaz.

În serialul Güneșin Kızları primește rolul principal, interpretând rolul lui Selin, una dintre fiicele lui Güneș. Odată cu terminarea serialului, primește rolul principal într-o altă producție turcească, Așk Laftan Anlamaz, interpretând rolul lui Hayat.

In august va juca intr-un nou serial, numit Siyah Inci (perla neagră).

Citește și: Cel mai mare SECRET al serialelor turcești a fost DEZVĂLUIT!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top