Connect with us

Știri

Două turiste au făcut mai multe poze la Castelul Cantacuzino. Când au ajuns acasă, au încremenit. Ce au surprins

Două turiste din București au avut parte de o întâmplare care le-a schimbat definitiv viața, după o vizită la Castelul Cantacuzino.

Femeile s-au dus la Bușteni pentru câteva zile și au vizitat cu această ocazie și Castelul Cantacuzino. Se întâmpla pe 15 august, ziua în care creștinii o pomenesc pe Sfânta Maria Mare, iar pe una dintre turiste o cheamă Maria.

„Dimineața însorită nu a dat nici un indiciu cu privire la posibile incidente neplă­cute. Ajunse la castel, am așteptat cu răbdare să se strângă întreg grupul de turiști și, când ghida a venit, aceasta ne-a povestit printre altele des­pre morțile subite și violente pe care le-au suferit nu­meroși membri ai familiei Cantacu­zino.

Fără să ne con­centrăm prea mult pe acest as­pect, îm­preună cu întreg gru­pul, am însoțit ghida în vizita propriu-zisă a castelului. Doam­­­na a continuat cu ex­pli­cațiile referi­toare la istoria și arhitectura castelului, cons­truit în stil brân­covenesc, asemănător cu cel al castelului Mo­go­șoaia.

Citește și: S-au uitat pe cer și au văzut SOARELE FANTOMĂ! Imediat au filmat tot! Imaginile sunt TERIFIANTE!

Ama­bilă, ghida a in­vitat apoi pe toți vizita­torii să facă poze după pofta inimii, deocam­da­tă la cas­tel neexis­tând taxă pentru po­zat. La fel ca ceilalți turiști, pri­e­tena cu care ple­casem din Bucu­rești a urmat în­demnul și a în­ceput să facă poze cu un aparat foto digital.

Când am intrat în una din camerele prin­ci­pale ale castelului am fost copleșite amândouă de un sen­ti­ment de liniș­te desăvârșită.

Apoi, pline de sur­prindere, am observat că în prima poză fă­cută aici a apărut sau, mai bine zis, „s-a arătat” o sferă lumi­noasă, cu tentă ușor albăs­truie. După termi­narea vizi­tei, ne-am hotărât să o în­trebăm pe doamna care ne fusese ghid despre posibile bântuiri sau fenomene inex­plicabile care ar fi avut loc între zidurile cas­telului.

Doamna a răspuns că nu cu­noaște nici o po­veste în acest sens și glumind, ne-a spus că dânsa chiar s-ar bucura dacă ar fi să întâl­nească fantomele Cantacu­zinilor, deoarece ar avea șansa să le pună câteva întrebări. Cu aceste cuvinte, ne-am încheiat vi­zita la castel. Și ne-am întors la casa în care stăteam, casă afla­tă, după cum am mai spus, pe fostul domeniu al castelului”., a povestit una din turiste.

Când și-au dat seama ce fotografii au făcut, femeile au cerut ajutorul

„La câte­va zile după în­toar­ce­rea în Bucu­reşti, am primit un telefon de la amica mea, care mi-a spus că a scos toate po­ze­le din aparatul foto şi că într-o altă foto­grafie făcută din grădina Castelului Can­ta­cu­zino mai apă­rea ce­va inexplicabil.

Citește și: A mers să filmeze cu drona un castel vechi. Ce lucruri bizare a descoperit când s-a uitat pe imagini

Este vorba despre o poză care surprinde panorama oraşului Buşteni, cu munţii acoperiţi de pădure pe fundal. În faţa munţilor, dea­supra brazilor care îi acopereau, se vedea clar o silue­tă neagră, cu o formă sinistră, care plutea.

Intrigată, prietena mea a trimis poza unui spe­cialist care a spus că nu poate fi vorba de vreo pasăre sau de vreo murdărie aflată pe lentila apa­ratului.

A mai spus că şansele sunt foarte mari ca poza să fi surprins o ma­ni­­fes­tare para­nor­ma­lă au­ten­tică”, a mai spus femeia, potrivit formula-as.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top