Connect with us
Dana Nălbaru a fost părăsită: „S-a întâmplat cel mai groaznic lucru din viața mea”

TV

Dragoș Bucur s-a mutat cu familia în Olanda! Primele declarații ale Danei Nălbaru!

Dragoș Bucur și familia sa s-au mutat în Olanda! După ce a anunțat că pleacă de la „Visuri la cheie”, Bucur a luat decizia de a se dedica pasiunii care l-a făcut celebru: actoria.

Așa că, el și-a luat familia și s-a dus în Olanda, unde se filmează o producție în care va apărea și el, conform vip24.ro.

Înr-o postare pe blogul personal, Dana Nălbaru, soția lui Dragoș Bucur, a detaliat ce vor face în „Țara lalelelor”.

Am plecat impreuna la Amsterdam sa experimentam viata intr-o tara in care sper sa nu fie nevoie doar sa #rezistam.

Pentru 2 luni vom avea casa noua, oameni noi, obiceiuri ciudate, rutina intrerupta, lucuri care sunt incomode dar care in acelasi timp te obliga sa ramai atent si prezent la ce se intampla in jurul tau.

Capitolul Visuri la cheie s-a incheiat in viata noastra, iar asta ne obliga iar la inventivitate si creativitate, adica ceea ce caracterizeaza profesiile noastre. Este o decizie asumata care vine totusi cu emotii si nesiguranta.

Suntem in al doilea an de homeschooling si Sofia pare ca s-a adaptat bine, are deja prieteni care sunt educati in acelasi mod, au intalniri, urmeaza o programa interesanta si citeeeste mult., a scris Dana, pe blogul personal.

Reamintim că Dragoș Bucur a luat decizia de a părăsi emisiunea „Visuri la cheie”, după patru ani în care s-a dedicat ajutorării celor aflați la nevoie.

După patru sezoane în care, împreună cu echipa Visuri la cheie, a adus bucuria și speranța unor familii greu încercate de viață, Dragoș Bucur părăsește formatul în care s-a implicat.

Visuri la cheie este cel mai lung proiect de televiziune în care am fost implicat vreodată și îmi va rămâne întodeauna aproape de suflet.
Le mulțumesc colegilor din echipă pentru tot ajutorul pe care mi l-au oferit, și mă refer în primul rând la oamenii lângă care am petrecut aproape un an.

Dacă pun cap la cap toate zilele de filmare din cele patru sezoane: regizorii, operatorii, sunetiștii, scenariștii, producătorii, costumierele, make-up artiștii, șoferii și, nu în ultimul rând, colegii arhitecți.

Mi-a plăcut mult și sunt mândru că am făcut parte din echipa acestei emisiuni care mi-a deschis ochii asupra României adevărate, cu bune și cu rele, și m-a ajutat să îmi găsesc câțiva prieteni adevărați.

Dar adevărul este că sunt în primul rând soț și tată, apoi actor, producător de cinema începător, puțin pedagog și abia apoi om de televiziune, și aș vrea să revin la această ierharhie în viața mea.

Iar pentru cârcotașii care nu lipsesc niciodată din viața noastră: DA, Visuri la cheie chiar este pe bune!”, a transmis Dragoș Bucur.

Citește și: Dragoș Bucur a făcut primele declarații după ce i s-a anunțat plecarea! De ce nu va mai prezenta “Visuri la cheie”: “Adevărul este…

Citește și: Motivul pentru care Dragoș Bucur a plecat de la “Visuri la cheie”, dezvăluit: “Nu mai are…”

Citește și: Dan Bordeianu NU va prezenta “Visuri la cheie”. Cine îl va înlocui până la urmă pe Dragoș Bucur

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top