Connect with us
Cum sunt zodiile influențate de Luna Plină de pe 19 februarie 2019

Horoscop

Eclipsa de luna plina in 18 august si luna plina in varsator. Rac, leu, pesti si varsator sunt zodiile afectate

In aceasta noapte lumea trece printr-un fenomen astrologic extrem de rar. O singura noapte doua FENOMENE. Eclipsa de luna si luna plina in varsator.

Cele doua evenimente, Luna plina in varsator si eclipsa de luna plina, sunt de fapt ca un ceas desteptator pentru toate zodiile, insa patru din cei 12 nativi vor fi ceva mai impactati si nu neaparat in rau.

LUNA PLINA si ECLIPSA de luna plina – Cum vor fi afectate zodiile

CITESTE SI: Horoscop Minerva săptămâna 19-25 august 2019. O săptămână în care trebuie să fim foarte atenți

Varsator – Risca sa se desparta de partenerul de viata

Varsatorii au nevoie sa se simta iubiti, apreciati si respectati, iar partenerul lor de viata se pare ca nu le va oferi niciun raspuns la aceasta sete de sentimente. Sansele ca multe relatii sentimentale pe care le au sa se rupa se accentueaza incepand din 18 august. Cele doua fenomene astrologice vor fi ca un gong pentru varsatori care se vor trezi la realitate si vor incerca sa-si schimbe din rasputeri viata sentimentala.

LEU – Pot rani persoane dragi fara sa-si dea seama

Extrem de siguri pe sine si extrem de revolutionari, leii vor calca peste cadavre, fara sa mai tina cont ca este posibil sa raneasca in drumul lor vertiginos spre nepasare.

Astrologii ii sfatuiesc pe nativii zodiei leu sa aiba totusi grija ca acest avant sa nu le dauneze prea mult. Sunt multe sanse ca „strategia” lor sa nu fie tocmai cea mai potrivita si sa-si faca rau singuri.

PESTI – Se bucura de energie

Zodia PESTI se bucura din plin de tot efectul pozitiv al acestor doua evenimente. Luna plina in varsator si eclipsa de luna le aduce o energie nemai vazuta in viata acestor nativi.

Pestii simt ca prind aripi pe toate planurile, isi schimba stilul de comunicare, modul de relationare si au mari sanse sa castige bani in plus sau sa avanseze.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top