Connect with us
Edi Iordănescu, dat afară de la CFR Cluj, după doar 3 meciuri. Cine va fi noul antrenor

Sport

Edi Iordănescu, dat afară de la CFR Cluj, după doar 3 meciuri. Cine va fi noul antrenor

Șoc în Liga 1! Edi Iordănescu a fost dat afară de la CFR Cluj, după doar trei meciuri pe banca tehnică a campioanei României.

Edi Iordănescu a câștigat Supercupa, a făcut egal în prima etapă cu Botoșani, dar înfrângerea din turul preliminariilor Champions League, cu Malmo, de pe teren propriu, a cântărit decisiv.

“În urma unui proces de modificare a structurii administrative, clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Edward Iordănescu și cu staff-ul său, aceștia făcând parte din vechiul proiect.

Părțile și-au strâns mâna, au rămas în cele mai bune relații și nu au ce să-și reproșeze, toți cei implicați având singurul scop de a ajuta CFR-ul să își atingă obiectivele stabilite. Mulțumim și mult succes în continuare!”, au anunţat oficialii lui CFR Cluj pe site-ul oficial al clubului.

În locul acestuia, pe banca tehnică a formaţiei din Gruia va fi numit, cel mai probabil, Antonio Conceicao.

Portughezul ar fi la al treilea mandat de antrenor al ardelenilor. El a cucerit cu CFR Cluj Cupa României (2009 și 2016) și Supercupa României (2009).

Există însă, alte zvonuri, conform cărora noul antrenor al clujenilor ar putea fi Cristiano Bergodi.

Potrivit informaţiilor Digi Sport, Edi va primi 350.000 de euro odată cu plecarea prematură din Gruia.

Culisele plecării lui Edi Iordănescu de la CFR Cluj

Cei de la Digi Sport notează că motivul plecării lui Edi Iordănescu de la CFR Cluj ar fi legat de un conflict în conducerea echipei.

Răzvan Zamfir și Iuliu Mureșan, oficiali la CFR de pe vremea lui Arpad Paszkany, ar fi avut o dispută cu tripleta ripleta Bogdan Mara, Marius Bilaşco, Marian Copilu.

Se pare că cei din prima tabără nu l-ar fi dorit de la început pe Edi Iordănescu ca înlocuitor al lui Dan Petrescu și au avut de obiectat și în privința unor investiții în jucători ale acestora.

Înfrângerea în fața lui Malmo a cântărit decisiv, iar „vechea gardă” de la CFR Cluj a reușit să-l convingă pe patronul Neluțu Varga că Edi Iordănescu nu este omul potrivit pentru echipa campioană.

Odată cu acesta, de la club au plecat și Copilu și Mara.

CFR Cluj va juca returul cu Malmo săptămâna viitoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top