Connect with us
Edith Gonzalez a murit. Actriţa suferea de o bolă extrem de gravă

Externe

Edith Gonzalez a murit. Actriţa suferea de o bolă extrem de gravă

Actrița de telenovele Edith Gonzalez s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, după ce a fost diagnosticată cu o formă de cancer.

În august 2016, actrița mexicană Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Starea ei a fost extrem de gravă, vedeta trecând printr-o intervenție de histerectomie totală și ședinte de chimioterapie. Din cauza tratamentului agresiv, lui Edith Gonzalez i-a căzut părul. În ultima perioadă, însă, ea părea că-și revine.

ACTUALIZARE – 50% din femei riscă să sufere de boala care a ucis-o pe Edith Gonzalez. Care sunt semnele ei

ACTUALIZARE – Boala de care suferea Edith Gonzales. A murit „liniștită”

Boala de care suferea Edith Gonzalez. Acrița a murit pe 13 iunie

Vom reveni cu amănunte

Cine a fost Edith Gonzalez?

Boala de care suferea Edith Gonzalez. Acrița a murit pe 13 iunie

Boala de care suferea Edith Gonzalez. Acrița a murit pe 13 iunie

Edith González s-a năƒscut la 10 decembrie 1964. Este fiica lui Efrain González, contabil de meserie. Primii pași pe scenムi-au fost ghidați chiar de către el. De fapt, copilăria ei s-a petrecut în fața camerelor de filmat.

CITEȘTE ȘI: Cine a fost Edith Gonzalez, actrița cu milioane de fani. A murit la 54 de ani

Având doar 5 ani, Edith își începe traiectoria artistică, combinând cariera artistică și participarea la programe de televiziune, cu educația școlii primare.

La numai 4 ani debuteazムîn telenovela „Cosa juzgada”, iar la 5 ani, în timp ce urmărea în direct programul Siempre en Domingo, camera de televiziune i-a surprins chipul, făcând posibil să fie remarcată de către Rafael Baledon și Martha Roth, actori care erau în căutarea unei fetițe blonde. La puțin timp s-a integrat în programul pe care aceștia îl înregistrau la momentul respectiv.

La 8 ani Edith juca deja în filmul „El rey de las gorillas€œ” și la numai 13 ani, cunoaște gustul succesului cu rolul din „Los ricos también lloran€œ (Și bogații plâng)”, unde joacムalături de deja celebra Veronica Castro.

Ύn 1993, carieră ei explodează cu rolul din „Inimă sălbatică / Corazon Salvaje”€œ, unde este partenera regretatului Eduardo Palomo. Deși inițial a fost tentată să refuze rolul, fratele ei a convins-o să accepte. „Inimă sălbatică / Corazon Salvaje”€œ devine cea mai iubită telenovelă a tuturor timpurilor, iar celebritatea lui Edith traversează lumea.

A fost prima „Aventurera” a producătoarei Carmen Salinas în anul 1998, unde a dat viață unei femei ușoare, seducătoare și posesivă.

Ύn 1999, după rolul din „Dragostea invinge”€œ, Edith și-a întrerupt cariera plecând la Paris pentru a studia baletul și limba franceză. De fapt studiile au fost foarte importante pentru Edith, ea fiind una dintre puținele actrițe care a studiat la Institutul Lee Strasberg din Los Angeles și la Universitatea Sorbona din Paris. În 2001 revine cu alt rol memorabil în „Salome€œ”. Succesul îi surâde și de data aceasta, iar telenovela ajunge în peste 20 de țări din întreaga lume.

După ce a refuzat alte roluri în telenovele de duzină, Edith joacă un nou rol principal în „Pădurea blestemată / Mujer de Madera”€œ (2004). Pe perioada filmărilor ea decide să rămână însărcinată și părăsește platoul, lăsându-i rolul ei „moștenire”€œ actriței Ana Patricia Rojo.

Fetița ei, Constanza, s-a născut la 17 august 2004, iar identitatea tatălui a rămas, un timp, necunoscută. Mai târziu s-a aflat că acesta se numește Santiago Creel și este un prieten apropiat al actriței.

În 2006, Edith revine cu un rol negativ în telenovela „O lume a fiarelor / Mundo de fieras”€œ, unde joacă alături de Gaby Espino și Michelle Vieth.

La 19 noiembrie 2007, în urma unei vizite scurte în România, a filmat pentru postul de televiziune Acasă TV în telenovelă „Inimă de țigan” (producție Mediapro Pictures), interpretând rolul unei faimoase producătoare care vine în România pentru a se informa asupra obiceiurilor și tradițiilor țiganilor.

În sezonul de toamnă-iarnă anului 2007 a venit pentru Edith cu un nou proiect – telenovelă „Palabra de mujer”, cea mai nouă producție a lui Jose Alberto Castro, anunțată ca un mare succes. În mai 2008 Edith revine pe marele ecran, prin comedia romantică „Deseo”, în care joacă alături de actorii Christian Bach și Paola Núñez. Pentru acest film Edith își vopsește părul din blond în șaten. În 2008 este „împrumutată” de Televisa la Telemundo Columbia, unde filmează telenovela „Dona Barbara”, interpretând rolul principal, avându-l ca partener pe Christian Meier. Telenovela a cunoscut un real succes în toate țările în care a fost difuzată, astfel că în 2009 Edith este distribuită din nou de Televisa într-o nouă telenovelă, „Cameleones”. Tot anul 2009 îi aduce lui Edith rolul principal în serialul de televiziune „Mujeres asesinas”, sezonul 2, în primul episod Clara Fantasiosa.

În (2010), Edith a participat la premiera piesei de teatru „Buona noche, mama”. În toamna acestui an, Edith a întrerupt contractul cu Televisa, semnând cu TV Azteca. Din anul următor (2011), Edith a participat la filmările telenovelei „Cielo Rojo” în care a jucat alături de Mauricio Islas tot alături de Mauricio joacă în 2012 în piesa de teatru „Los arboles mueren de pie”.

Urmează (în 2013) telenovela „Vivir a Destiempo” în care a jucat alături de Humberto Zurita și Fumazoni, iar în prezent (2014) filmează alături de Mauricio Islas și Saul Lizaso în noua telenovelă intitulată „Las Bravo” (TV Azteca).

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top