Connect with us
El este cel mai căutat om din Europa în acest moment. Legătura dintre acest tânăr și atacul din Barcelona

Externe

El este cel mai căutat om din Europa în acest moment. Legătura dintre acest tânăr și atacul din Barcelona

Tânărul care a furat documentele de identitate ale fratelui său pentru a închiria maşina cu care a fost provocat atacul terorist de la Barcelona este în continuare căutat de autorităţile din Spania, fiind totodată dat în consemn pe întregul continent.

Moussa Oukabir, în vârstă de 18 ani, a dispărut imediat după teribilul atac de ieri după-amiază în urma căruia 13 oameni au murit, iar alţi 100 au fost răniţi.

Fratele lui Moussa, Driss Oukabir, în vârstă de 28 de ani, s-a predat la o secţie de Poliţie aflată la aproximativ 80 de kilometri de Barcelona imediat ce şi-a văzut poza pe internet şi la TV.

La audieri, tânărul de origine marocană a declarat că nu el se află în spatele atacului terorist şi că fratele lui, Moussa, i-a furat documentele şi a dispărut.

În această dimineaţă, autorităţile catalane au arestat un al treilea suspect a cărui identitate nu a fost făcută publică, notează jurnaliştii Daily Mail.

Pe reţelele de socializare, Moussa Oukabir poza într-un tânăr social, însă unele postări scoteau la iveală caracterul extremist al acestuia.

Într-una din postări, tânărul a scris: ‘Moarte necredincioşilor! Îi las pe musulmani să-şi urmeze religia’.

În tot acest timp, pe rețelele de socializare au început să circule tot mai multe imagini cu atacurile care au avut loc la Barcelona și Cambrils. Puteți urmări în videoclipul de mai jos momentul în care teroriștii sunt opriți la Cambrils de polițiști.


Cel puțin 13 oameni au murit, iar alți 100 au fost răniți, după ce o furgonetă a intrat în mulțime pe La Rambla din Barcelona.

Citește și: Atentat terorist în Barcelona: OFICIAL 13 morți și peste 100 de răniți, printre care 3 români. Un alt atac a avut loc la Cambrils

Citește și: Driss Oukabir, suspectul atacului din Barcelona, s-a predat. Ce le-a declarat polițiștilor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top