Connect with us
Ele sunt cele patru concurente de la „Insula iubirii 2019! Cum s-au dat de gol

TV

Ele sunt cele patru concurente de la „Insula iubirii 2019! Cum s-au dat de gol

După ce s-a aflat cine sunt ispitele din noul sezon al emisiunii „Insula tentațiilor”, a venit rândul concurentelor să fie deconspirate.

Cele patru fete care ar putea cădea în ispită par că se înțeleg extrem de bine și că au păstrat legătura chiar și acum, la un an de la terminarea filmărilor.

Geanina / foto Facebook.

Geanina și Cosstas au mers împreună în Thailanda pentru a-și testa povestea de dragoste. Tânăra poate fi văzută alături de Denisa, Teodora și Gia.

Pe cealaltă insulă, se vor afla Bogdan, Cosstas și Adrian, nefiind dezvăluit și numele celui de-al patrulea concurent.

La fel ca și în anii trecuți, concurenții au păstrat o discreție absolută și abia la finalul sezonului se va ști dacă cele patru cupluri au rezistat tentațiilor ori s-au destrămat, așa cum s-a întâmplat cu multe dintre ele în celelalte sezoane.

Cine sunt ispitele din Thailanda! Ionuț Gojman schimbă rolul

Şase dintre ispitele sezonului 5 sunt: Nicoleta Dragne, Irina Stroia, Mircea, Adrian Savin, Adrian Demetrian şi Ionuţ Gojman.

„Nu mi se pare atât de dificil să fii ispită. Depinde cum te pliezi pe caracterele celorlați. Mie mi-e ușor, mă pliez pe orice tip de persoană, fie că e serios, mai glumeț, mai supărat, orice. Eu cred că toate lucrurile care se întâmplă pe Insula Iubirii scot la iveală niște chestii cu care cuplurile vin de acasă. Sunt lucruri ascunse pe care nu le recunosc sau de care nu sunt conștienți. Nu cred că într-o lună ți-ai uitat și partenera, ești și îndrăgostit, vrei și 3 copii cu ispita, ți-ai uitat iubita”, a declarat Nicoleta C. Dragne.

Nicoleta Dragne este pentru a treia oară ispită.

O altă ispită va fi Irina Stroia. Ea are 23 de ani și este consultant estetic, fiind pentru prima oară ispită în Thailanda.

Mircea este cel care a fost alături de Mirela Baniaș, după ce Ionuț Gojman a dezamăgit-o. „Mă mențin pe rolul meu de ispită. Nu mai sunt Mircea omul, sunt Mircea ispita. Îmi fac datoria mea. Mă cunosc foarte bine, eu nu cad foarte ușor în ispită”, a declarat acesta.

Adrian Savin participă și el, la fel ca Irina Stroia, pentru prima dată ca ispită. „Rolul de ispită te motivează, te face să-ți descoperi abilitățile. Am învățat că nu trebuie să te mulțumești cu puțin și că viața merge mai departe. Dacă persoana potrivită nu este lângă tine, oricând poți găsi pe altcineva”, a spus el.
Ionuț Gojman a rămas ca ispită, după ce în sezonul 4 a ales să o părăsească pe Mirela Baniaș, iubita cu care a venit la emisiune. Mirela se pregătește de nuntă, cu un om de afaceri potent financiar și un pic mai în vârstă ca ea.
Adrian Demetrian sau Dem, așa cum îi spun prietenii, este cunoscut drept rapper-ul din casa Big Brother. Adrian a mai avut colaborări și cu Andreea Bălan.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top