Connect with us
Elena Ionescu, obligată de medic să nască prin cezariană: „Am tot felul de temeri, pentru că...”

Monden

Elena Ionescu, obligată de medic să nască prin cezariană: „Am tot felul de temeri, pentru că…”

Mai sunt doar câteva săptămâni până când Elena Ionescu va deveni mamă pentru prima dată. Artista care a cântat o bună perioadă de timp alături de formația Mandinga este foarte emoționată și se gândește cu teamă la unele aspecte din viața de părinte.

Din cauza unei probleme de sănătate, medicul i-a recomandat să opteze pentru cezariană, iar Elenei îi este frică de intervenția chirurgicală.

Citește și: Elena Ionescu, ex-Mandinga, s-a măritat în secret și a dat vestea cea mare! Cine este soțul ei

De asemenea, artista are programat un concert la doar o săptămână și jumătate după ce va deveni mamă.

O să nasc prin cezariană, nu pot naște natural pentru că am făcut o operație la ochi și doctorul mi-a zis că nu îmi recomandă și că este pe propria mea răspundere. Îți dai seama că ai tot felul de temeri, pentru că este totuși o operație. Ideea e că trebuie să îmi revin foarte repede, pentru că la o săptămână și jumătate după ce nasc am spectacole.

Citește și: A născut Eva Longoria! Mamă la 43 de ani

Mă sperie cel mai tare lipsa somnului, pentru că un nou născut trebuie hranit din 3 în 3 ore.„, a declarat Elena Ionescu la „Vorbește lumea”.

Artista este extrem de norocoasă, deoarece nu s-a îngrășat decât șapte kilograme

Sunt în 7 luni jumătate, la sfârşitul lui iulie voi naşte. Cu totul am luat 7 kilograme. Am intrat pe youtube şi sunt multe activităţi pe care le poţi face, special pentru graviduţe. Dacă ar fi toate sarcinile aşa cum a fost a mea ar fi minunat. Soţul meu merge cu mine la sală în fiecare zi, l-am cunoscut într-o călătorie, dar nu atunci a început relaţia noastră.

L -am reîntâlnit apoi într-un parc unde am mers cu o prietenă să fac sport şi el făcea sport tot acolo. Eu fac câte 50 de genuflexiuni, astea îmi plac cel mai mult. Un nume l-am găsit, botezul este peste 3-4 luni”, a declarat Elena Ionescu în emisiunea „Răi da’ Buni.”

Elena Ionescu, împreună cu soțul ei, Dragoş Răzvan Stanciu, au ales deja numele copilului. Primul copil al celor doi va purta numele tatălui, Răzvan, și o va avea drept nașă pe Adina de la Heaven.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top