Emoționant! Ce declarație i-a făcut Feli viitorului ei bebeluș

17.06.2018
Emoționant! Ce declarație i-a făcut Feli viitorului ei bebeluș

Feli Donose cu ocazia zilei de naștere, artista a ținut să transmită un mesaj extrem de emoționant viitorului ei bebeluș.

Feli Donose și-a surprins prietenii virtuali cu un mesaj emoționant, postat chiar în ziua în care împlinește frumoasa vârstă de 32 de ani. Artista le-a mărturisit prietenilor virtuali că anul 2018 a venit pentru ea cu schimbări neașteptate, iar cel mai frumos cadou este viitorul ei bebeluș.

”Printre cutii și geamantane, semn ca mi s-a rescris viitorul “peste noapte”, schimbări de tot felu’ pe care le trăiesc cu o fericire până in nebunie și cu teamă mare de necunoscut in același timp, aleg să numesc și să trăiesc 2018, anul in care implinesc 32 de ani – Anul vieții mele!In anul vieții mele și pentru totdeauna cadoul vieții mele ești TU, bebică din burtică!, le-a spus Feli Donose

Cu cine este însărcinată Feli! Vedeta a vorbit despre sarcină

Vestea că Feli este însărcinată pentru prima dată a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că mulți fani de-ai artistei nici măcar nu știau că este implicată într-o relație.

Jurata de la „The Four” a vorbit despre sarcina sa, dar și despre iubitul său. Invitată la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Feli a dezvăluit că are niște pofte ciudate. De asemenea, primele luni de sarcină au fost destul de dificile.

„Am niște ciudățenii d-asta (n.r.: pofte). Da (n.r.: are stări de rău), mai greu. Voi, bărbații ar trebui să fiți foarte atenți cu femeile în general, mai ales atunci când sunt însărcinate. (…). «Rațele și vânătorii» e o piesă făcută în timpul sarcinii și o lansez acum la voi. (…)”, a declarat Feli în cadrul matinalului de la Antena 1.

Imediat ce a auzit sfatul lui Feli legat de modul în care bărbații trebuie să se comporte cu iubitele sau soțiile lor însărcinate, Dani Oțil a făcut o dezvăluire inediată. Acesta s-a dat de gol în ceea ce privește ziua în care va deveni tătic. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” a dezvăluit că a amânat momentul cu doi ani.

Feli, în schimb, nu vrea să vorbească foarte mult despre viața personală, însă și-a anunțat sarcina prin intermediul unui cântec, numit „Două inimi”.

În trecut, s-a speculat că formează un cuplu cu Smiley, însă Feli și artistul sunt doar foarte buni prieteni. Cei doi colaborează împreună de câțiva ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *