Connect with us
Simona Halep a facut marele anunt

Sport

Este oficial: Simona Halep a facut MARELE ANUNT

Veste foarte importanta pentru fanii din Romania ai Simonei Halep. Jucatoarea de tenis, numarul 5 mondial, a anuntat recent ca va participa la Bucharest Open, turneu de categorie WTA International si care va fi organizat la Arenele BNR din Capitala, intre 11 si 17 iulie 2016. Marea veste a fost data la intoarcerea de la Wimbledon, turneu la care Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala. Stirea este cu atat mai importanta, mai ales ca jucatoarea de tenis originara din Constanta nu era sigura de participarea la turneul BRD Bucharest Open. Totusi, la revenirea in Romania, Halep a precizat ca va fi prezenta in competitia organizata in Capitala.

„Vin la Bucuresti, vreau sa ajung cat mai departe in turneu. Trecerea de la iarba la zgura va fi dificila, asa ca trebuie sa reiau antrenamentele. Dar asta dupa o zi, doua de pauza”, a spus Simona Halep, citata de DigiSport. Simona Halep are amintiri foarte frumoase de la turneul bucurestean, pe care l-a castigat in 2014. BRD Bucharest Open este foarte atractiv pentru jucatoare, fiind dotat cu premii in valoare de 226.750 de dolari. Castigatoarea va primi si 280 de puncte in clasamentul WTA.

Citeste si: Simona Halep si-a schimbat look-ul! Uite cum arata acum! FOTO

Sunt Smiley si Simona Halep impreuna? Detaliile care ii dau de gol!

Pe tabloul principal al turneului BRD Bucharest Open vor mai fi prezente direct inca trei romance: Monica Niculescu (47 WTA), Patricia Tig (100 WTA) si Andreea Mitu (160 WTA). Junioarele Elena Gabriela Ruse (18 ani), Georgia Andreea Craciun (16 ani) si Ioana Minca (17 ani) au primit invitatii de la organizatori si vor evolua in fata bucurestenilor.

Printre altele, Simona Halep s-a referit si la prezenta la Jocurile Olimpice de la Rio, pentru care nu este sigura din cauza virusului Zika. „Inca nu m-am decis in privinta participarii la Jocurile Olimpice. O sa consult mai multi medici inainte sa iau o decizie finala.” Romanca de 24 de ani a comentat chiar si iminenta numire a lui Christoph Daum in functia de selectioner al nationalei de fotbal a Romaniei: „E foarte bine ca apar antrenori straini in fotbalul romanesc, pentru ca ei te fac sa privesti lucrurile dintr-o alta perspectiva.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top