Connect with us
Euro 2016 ce cred Stancu, Stanciu si Sapunaru despre esecul cu Franta

Știri

Euro 2016: ce cred Stancu, Stanciu si Sapunaru despre esecul cu Franta

Romania a fost invinsa de Franta in prima partida de la Euro 2016, scor 2-1, iar senzatia generala in randul jucatorilor pregatiti de Anghel Iordanescu a fost ca se putea mai mult, iar rezultatul final este nedrept.

Atacantul Bogdan Stancu, cel care a egalat scorul din penalty, a declarat ca este dezamagit dupa prima lui experienta la un turneu final. „Raman cu un gust amar chiar daca am dat gol. Mi-as fi dorit sa mai marchez si sa castigam. Insa asta e fotbalul, se mai si rateaza ocazii. Sper ca la partidele urmatoare mingea sa intre in poarta. Nu mi-a fost teama sa execut penalty-ul, nu e prima oara cand bat in cariera mea. Chiar nu am avut emotii”, a spus Stancu, conform PRO TV.

Fostul jucator al echipei Steaua considera ca o remiza era rezultatul echitabil: „Stiam ca intalnim o echipa foarte buna, stiam forta lor individuala si ca sunt foarte buni in atac. Dar in acelasi timp stiam ca daca vom sta compact in teren, o sa ne fie mai usor si le vom crea probleme. Ne-am creat si ocazii, pacat ca nu am reusit sa le fructificam. Cred ca un rezultat de egalitate era mult mai echitabil. Chiar daca am pierdut, acest joc ne da incredere pentru meciurile urmatoare. Daca le vom aborda cu aceeasi atitudine si determinare eu cred ca ne vom califica.”

Citeste si: Euro 2016: durere imensa pentru Anghel Iordanescu, dupa esecul cu Franta

Euro 2016: selectionerul Frantei, mesaj superb pentru nationala Romaniei

La randul lui, si mijlocasul Nicolae Stanciu s-a referit la partida care s-a decis in ultimele minute: „A fost un meci destul de greu, meci de deschidere acasa la francezi si a trebuit sa facem un efort mare. Dar una peste alta consider ca am avut ocazii mari si cu putin noroc se putea termina la egalitate meciul. Am jucat si fotbal, am facut ceea ce ne-a cerut domnul Iordanescu si suporterii ar trebui sa fie mandri de noi chiar daca ne-a scapat egalul in ultimele minute.”

Citeste continuarea declaratiilor in pagina urmatoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top