Connect with us
Euro 2016 durere imensa pentru Anghel Iordanescu, dupa esecul cu Franta

Știri

Euro 2016: durere imensa pentru Anghel Iordanescu, dupa esecul cu Franta

Infrangerea la limita inregistrata contra Frantei, scor 2-1, in deschiderea Euro 2016, a generat multa frustrare in randul Tricolorilor. Selectionerul Romaniei, Anghel Iordanescu, si-a exprimat dezamagirea in legatura cu rezultatul care a fost decis in ultimele minute de un sut imparabil, trimis de Dimitri Payet direct in vinclul portii aparate de Ciprian Tatarusanu.

La conferinta de presa, Iordanescu a precizat ca este dureros si trist sa pierzi in minutul 88, cum a facut-o Romania pe Stade de France din Saint-Denis. „E dureros si trist sa pierzi in minutul 88 si asta s-a intamplat dupa un gol fabulos, marcat de un jucator cu adevarat magnific (n.r. – Dimitri Payet). Am facut o partida buna, cu multe momente pozitive, dar si cu momente mai putin bune. Am inceput jocul foarte bine si am ratat o ocazie rarisima (n.r. – Bogdan Stancu a reluat din cativa metri direct in goalkeeperul Frantei), rezolvata de portar, iar daca am fi marcat, am fi dat o alta desfasurare jocului. Am inceput foarte bine si repriza a doua, din nou cu o ocazie rarisima a lui Stancu. Am avut si momente mai delicate, pentru ca am jucat cu o echipa foarte, foarte buna”, a spus Iordanescu.

Citeste si: Euro 2016: selectionerul Frantei, mesaj superb pentru nationala Romaniei

Rezumat video Romania Franta Euro 2016

Liderul de pe banca tehnica a nationalei a subliniat si care au fost punctele forte ale fotbalistilor pe care ii conduce la Euro 2016: „Felicit baietii pentru faptul ca au respectat planul tactic si pentru determinare, pentru agresivitate in joc. Au trecut pe langa un rezultat pozitiv facand risipa de efort. In cabina, dupa joc, toti jucatorii erau tristi, cu capetele plecate. Nu va fi usor sa ii recuperam fizic, dar trebuie sa avem in vedere si mentalul lor, care inseamna foarte mult la acest nivel. Am studiat adversarul, cunosteam exact calibrul Frantei, dar baietii au respectat planul tactic si le multumesc si ii felicit.”

Franta a invins nationala Romaniei cu 2-1 (0-0), vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis. Au marcat Olivier Giroud (57) si Dimitri Payet (89) si Bogdan Stancu (65 — penalty). Romania va juca urmatorul meci la data de 15 iunie, cu Elvetia, pe stadionul Parc des Princes din Paris, iar apoi va intalni Albania, la 19 iunie, la Lyon.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top