Connect with us
Euro 2016: selectionerul Frantei, mesaj superb pentru nationala Romaniei

Știri

Euro 2016: selectionerul Frantei, mesaj superb pentru nationala Romaniei

Franta – Romania, primul meci de la Euro 2016, s-a terminat aproape de miezul noptii, iar primele impresii despre victoria gazdelor, scor 2-1, arata cat de intens au trait francezii acest meci.

„Acest meci de deschidere a fost ca o finala. Meciul a fost complicat din cauza echipei Romaniei. Am jucat ofensiv si sunt bucuros pentru ca jucatorii mei au fost recompensati, bucuros pentru Payet (n.r. – autorul golului victoriei). Am comis multe erori, Romania ne-a pus probleme, dar e bine ca am inceput cu dreptul”, a declarat selectionerul Frantei, Didier Deschamps, la putin timp dupa terminarea meciului de pe Stade de France din Saint-Denis.

Numarul unu de pe banca tehnica a reprezentativei de Hexagon a avut cuvinte de lauda si pentru eroul Frantei, Dimitri Payet, care a marcat golul victoriei, printr-un sut superb din afara careului, direct in vinclu. „Eram constient de rolul decisiv al lui Payet, e un jucator ofensiv, care ajuta mult echipa. Iar cand marcheaza cu un sut la vinclu rezolva multe probleme”, a subliniat Deschamps.

Citeste si: Euro 2016: teroristii ISIS si legatura cu huliganii englezi

Euro 2016. Rezultate, clasament, grupe, program meciuri

Printre momentele incarcate cu mult suspans a fost si cel in care Payet a avut lacrimi in momentul schimbarii. „E un lucru care provoaca emotii puternice. A fost ceremonia de deschidere, a fost meciul de deschidere”, a spus Deschamps, care a explicat jurnalistilor ca a decis sa-l schimbe pe Payet chiar dupa ce acesta a marcat golul victoriei.

„Romania nu avea nimic de pierdut, dar nu e usor pentru o echipa sa piarda astfel un meci. A fost un meci de deschidere de la care aveam asteptari, era un lucru extraordinar, dar aveam si obligatii. Din punct de vedere psihologic nu a fost usor de gestionat acest meci. Sper sa fie bine pentru echipa, pentru suporteri, pentru fotbal. Franta a dovedit ca poate organiza meciuri mari”, a mai spus selectionerul Frantei.

Vezi celelalte declaratii pe pagina urmatoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top