Connect with us
Eurovision România 2018 - Finala - LIVE TEXT și VIDEO. Feli Donose a urma să reprezinte România (surse)

TV

Eurovision România 2018 – Finala – LIVE TEXT și VIDEO. 20 de minute până aflăm câștigătorul

Finala Eurovision România 2018 a fost, duminică, 25 februarie și a fost transmisă de TVR 1, TVR HD și TVR internațional și live stream pe site-ul TVR plus. Câștigătorul Eurovision 2018 România ne va reprezenta la Lisabona în semifinala II, iar dacă țara noastră se califică ajungem în marea finala din 12 mai de la Portugalia (Lisabona).

Echipele Huff.ro, Revista TEO și VIP24 se vor deplasa într-o corespondență specială în perioada 7-14 mai în Lisabona pentru a vă transmite în timp real tot ce se întamplă la Finala Eurovision 2018!

Sursele VIP24 vorbesc deja despre câștigătorul de anul acesta. Feli Donose ar urma să reprezinte România la Lisabona, în marea Finala Eurovision 2018, actualizare adăugată la ora 22:17.

LIVE TEXT Eurovision Romania 2018 – Finala. Cine va fi marele câștigător? Actualizare, – Start VOT!

Actualizare, 23:52 – Mai sunt doar câteva minute până când votul la finala Eurovision se încheie. Voturile sunt în favoarea ALexia și Matei, urmați îndeaproape de The Humans, iar mai apoi Feli cu 2400 de voturi.

Finala Eurovision România 2018. Rezultate neașteptate la televoting. Cine e ACUM pe primul loc


Actualizare, 23:04 – Prezentarea finala a celor 15 piese s-a încheiat, pe scenă este acum prezentatorul Eurovision 2018, Cezar Ouatu, care interprezetează piesa „Amar pe los dois”. Urmează să se dea start televotingului în urma căruia vom afla cine este câștigătorul Eurovision 2018 România. Acesta va reprezenta țara noastră la Eurovision marea finală din 12 mai 2018.

ACTUALIZARE, ora 22:25 – Xandra este concurentul cu numărul 11 pe scena Eurovision, mai sunt 4 concurenți si partea a doua se termină, urmând  ca televotingul să înceapă în scurt timp. Mihai Trăistariu, celebru pentru reprezentațiile sale, îți încearcă și anul acesta norocul si speră să aducă trofeul Eurovision acasă.

ACTUALZIARE, 22:17 – Colegii noștri de la VIP24 susțin că știu deja cine este marele câștigător Eurovision 2018. Feli Donose ar urma să reprezinte România

ACTUALIZARE, ora 22:11 – Am ajuns la jumătatea concurenților de anul acesta. După o scurtă pauză concurenții vor continua să își prezinte piesele în fața audienței TVR. Sursele noastre spun că Feli Donose este câștigatorea Eurovision 2018.

ACTUALIZARE, 21:50 – Eduard Santha închide prima parte din Eurovision 2018, urmând ca de la ora 22:10 să înceapă partea a doua din show-ul care la final ne va dezvălui cine este câștigătorul Eurovision de anul acesta. Reprezentantul României va merge pe 12 mai la Eurovision Finala 2018, care se ține anul acesta pe 12 mai în Lisabona.

ACTUALIZARE, 21:48 – Anul acesta câstigătorul Eurovision 2018 va fi ales exclusiv prin votul telespectatorilorilor, fiecare concurent are alocat un număr de vot ce va putea fi folosit prins SMS sau apel telefonic la numărul 1264. Voturile se vor înregistra numai după ce prezentatorii vor da start votului.

Momente video Eurovision 2018

RAFAEL & Friends – Reprezentație pe scena finalei

GALERIE FOTO

Câteva fotografii de anul acesta, de la Eurovision 2018. Câștigatorul se va anunța după miezul nopții.

15 concurenți se luptă în finala EUROVISION 2017. Cine va câștiga marele trofeu?

Live stream EUROVISION România 2018 – Gratuit
Eurovision este transmis anul acesta și pe Youtube, mai jos puteți vedea în direct transmisia în direct a televiziunii Române. De asemenea puteți accesa site-ul www.tvrplus.ro sau platformele de tipul Horizon GO.

Lista celor 15 concurenți care vor evlua astăzi pe scenă

Alexia & Matei – Walking On Water

Echoes – MirroR

Eduard Santha – Mesom Romales

Jukebox feat Bella Santiago – Auzi Cum Bate

RAFAEL & Friends – We Are One

MIhai – Heaven

Erminio Sinni & Tiziana Camelin – All The Love Away

Xandra – Try

Vyros – La la la

Claudia Andas – The one

Tiri – Deșert

Feli – Bună

The Humans – Goodbye

Teodora Dinu – Fly

Dora Gaitanovici – Fără tine

Știri pe același subiect:

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2018-02-26T10:20:20+02:00 at 10:20

    acum daca au castigat cei de la the humans! astia sunt reprezentantii nostri si oricine ar fi fost ales aseara acelasi obiectiv avea sa se califice intre primele pozitii! sigur ca eu imi doream sa fie ba teodora dinu ba teodora gaitanovici ba mihai traistariu ba ala sau ala dar asta este au iesit cei de la the humans ei cred isi pregatesc deja bagajele pentru lisabona cu toate ca nu este inca momentul pentru ca concursul e abia in mai asa ca pana atunci mai
    este destul de timp sa se pregateasca cum se cuvine

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top