Connect with us
Evaluarea Națională 2019. Rezolvare subiecte matematică. Barem mate EDU.ro

Știri

BAREM: Evaluarea Națională 2019. Rezolvare subiecte matematică. Barem mate EDU.ro

Barem Matematică Evaluarea Națională 2019 care a continuat joi cu proba scrisa la matematică. Un profesor a explicat cum trebuiau să fie rezolvate subiecte care au picat astăzi la mate.

Barem Rezolvare subiect matematica – Evaluarea națională 2019

ACTUALIZARE: Baremul de corectare a subiectelor picate la examenul de la matematică a fost publicat. Îl regăsiți în galeria foto sau mai jos:

Click aici pentru descarcare BAREM CORECTARE subiect Matematică Evaluarea Națională

Baremul de rezolvare la proba scrisă de la matematică va fi publicat pe edu.ro, il gășți mai jos. Până atunci elevii își pot face o idee despre cum trebuiau rezolvate subiectele. Acestea au fost calificate de profesori ca unele medii, iar elevii bine pregătiți pot obține note mari la rezultatele de la evaluarea națională.

Profesorul Costel Chiteș, de la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu”,  a dezvăluit la Libertatea Live cum se rezolvau subiectele. Puteți vedea în videoclipul de mai jos ce trebuia făcut.

Subiecte Matematică – Evaluarea națională

Evaluarea Națională 2019 la proba scrisă Matematică a fost compusă din 3 subiecte, a câte 6 puncte de rezolvare fiecare. Iată subiectul I.

Evaluarea națională matematică 2019. Subiecutul 1

Evaluarea națională matematică 2019. Subiecutul 1

Subiectele 2 și 3 de la examenul național de matematică

Subiectul al doilea începe cu desenarea unei piramide patrulatere regulată. Asta înseamnă că baza patrulaterului este un pătrat! Al doilea subiect reprezintă o medie geometrică., în timp ce al treilea subiect este o ecuație multiplă. Punctul 4 al subiectului 2 al examenului național de matematică este o funcție, căruia trebuie să îii desenăm un sistem de coordonare și trebuie să aflăm numărul real m. De asemenea, subiectul 6 este o expresie cu mai multe necunoscute.

Subiectul 3, punctul 1, reprezintă un trapez isoscel cu trei cerințe, în timp ce subiectul 3, punctul 2, este o prismă.

Barem EDU.ro Examen Matematică Evaluare Națională

Baremul de corectare a subiectelor de la Matematică, din cadrul examenului de astăzi de la evaluarea națională este mai jos. Sau în galeria foto:

Barem Matermatica Evaluarea National 2019 Barem Matermatica Evaluarea National 2019 Barem Matermatica Evaluarea National 2019 Barem Matermatica Evaluarea National 2019 Barem Matermatica Evaluarea National 2019 Barem Matermatica Evaluarea National 2019 Barem Matermatica Evaluarea National 2019 Barem Matermatica Evaluarea National 2019 Barem Matermatica Evaluarea National 2019 Barem Matermatica Evaluarea National 2019 Barem Matermatica Evaluarea National 2019 Barem Matermatica Evaluarea National 2019 Barem Matermatica Evaluarea National 2019 Barem Matermatica Evaluarea National 2019 Barem Matermatica Evaluarea National 2019 Barem Matermatica Evaluarea National 2019 Barem Matermatica Evaluarea National 2019 Barem Matermatica Evaluarea National 2019 Barem Matermatica Evaluarea National 2019 Barem Matermatica Evaluarea National 2019

Baremul de verificare la matematică – Examen edu.ro

Baremul de corectare și notare a probei scrise de la Matematică, din cadrul Evaluarii Naționale 2019, a fost publicat pe EDU.ro și îl gășiți mai jos.

Subiectele picatea au fost mai ușoare decât cele date la simulare.

Barem matematică Evaluarea Națională 2019 EDU.ro

Barem matematică Evaluarea Națională 2019 EDU.ro

Barem matematică pagina 2 Evaluarea Națională 2019 EDU.ro

Barem matematică pagina 2 Evaluarea Națională 2019 EDU.ro

Baremul de corectare de la Matematică a fost publicat pe edu.ro.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top