Connect with us
Exatlon 12 septembrie. Concurenți noi în show-ul de aventuri

TV

Update: Exatlon 12 septembrie. Concurenți noi în show-ul de aventuri

Exatlon 12 septembrie. Prima ediție din această săptămână a popularului concurs de aventuri aduce noi concurenți, veniți să dea tot ce au mai bun în Republica Dominicană.

Update: Doi concurenţi au fost aduşi în echipa Faimoşilor şi unul în echipa Războinicilor.

Damian Ferucio are 31 de ani şi este din Bucureşti. El a făcut parte din lotul României de karate modern, cu care a fost campion european şi mondial. în viaţa de zi cu zi, el este manager la o companie. Va face parte din echipa Faimoşilor.

Cristi Boboc are 24 de ani şi face atletism de 14 ani, are 30 de medalii de aur la diferite concursuri de triplusalt. El va face parte din echipa Faimoşilor.

Cătălin Dumitrescu are 28 de ani şi este model, culturist şi instructor de fitness. El face parte din echipa Războinicilor.

Update: Războinicii câştigă vila, după ce au întors scorul de la 7-3! Iulian şi Ana Simia i-au învins pe Yamato şi Monica Roşu.

U: Va fi ştafetă mixtă! Simi o învinge pe Lili Sandu şi duce scorul la 9-9.

Update: Războinicii egalează la 8, dar apoi Mirel Drăgan îşi duce echipa în avantaj: 9-8.

Update: Războinicii revin în joc. Faimoşii au un avantaj fragil: este 8-7!

Update: Azi pare să fie ziua Faimoşilor, care conduc în aceste momente cu 7-3.

Update: Pana la aflarea noilor concurenti, a inceput jocul pentru vila. Reamintim ca ultima oara, Razboinicii au fost cei care au pus mana pe vila.

Urmeaza inca o seara incarcata de tensiune la „Exatlon”! Trasee dificile, mize importante, dar si o supriza de proportii ii vor tine pe telespectatori cu sufletul la gura! Isi vor fi revenit Faimosii din dezolarea provocata de iesirea lui Adrian Blidaru din concurs?

Vor tine cont de sfaturile acestuia si se vor elibera de tensiuni pentru a-i putea invinge pe Razboinici?

Ramasi fara Adrian Blidaru, cel care devenise „capitan de echipa”, prin calm  si sfaturile pe care le dadea constant coechipierilor, Faimosii vor avea de traversat o perioada dificila, mai ales ca Razboinicii par de neinvins.

Conditiile vitrege de la baraca, tensiunile create in urma nominalizarii lui Cristi Pulhac, accidentarile repetate in urma carora sufera mare parte dintre membrii echipei ar putea sa le puna probleme serioase in continuare.

Cosmin Cernat le va face o supriza Faimosilor si Razboinicilor: noi concurenti vor intra in cel mai tare reality al momentului. Cine sunt acestia si cum reactioneaza Faimosii si Razboinicii la vederea lor, aflati urmarind in aceasta seara, de la 19:30, o noua editie „Exatlon”!

Exatlon 12 septembrie: Tatal lui Yamato Zaharia, supara pe Mirel Dragan

Prezent in platoul emisiunii “FanArena”, Amatto Zaharia, tatal lui Yamato Zaharia, dar si antrenorul lui Mirel Dragan, a adus acuze grave in ceea ce il priveste pe acesta din urma.

In editiile trecute ale reality-ului “Exatlon”, iesirile lui agresive, dar si conflictul deschis cu Razboinicii au aprins spiritele in teren, gesturi taxate grav de Amatto Zaharia. Antrenorul aduce acuze grave in ceea ce priveste comportamentul vulcanic al lui Mirel Dragan.

“Nu sunt de acord cu reactia lui Mirel, ii voi reprosa toate aceste iesiri, la venirea in tara. Nu sunt normale. Ar fi trebuit sa se abtina.

Mirel este o fire mai vulcanica, este mai coleric, desi in atatia ani, in ceea ce priveste relatia cu mine, ceea ce inseamna Lotul National, competitia sportiva, nu a avut asemenea iesiri (…) Din punctul meu de vedere, reactia lui Mirel nu are nicio justificare”, spune Amatto Zaharia, tatal Faimosului Yamato.

Antrenorul pune in vedere si faptul ca aceste certuri iscate de Razboinici s-ar putea constitui intr-o strategie de subminare a Faimosilor, folosindu-se de punctul sensibil al lui Mirel Dragan – temperamentul vulcanic.

 “Iulian cred ca este un baiat bun, dar se foloseste de aceasta strategie pentru a crea degringolada si pentru a-i tensiona pe Faimosi (…) Mirel a avut o influenta negativa asupra lui Yamato, este evident. Ei stateau pe banca si Mirel il inflama”, acuza Amatto Zaharia.

Citește și: Fanii Exatlon, supărați după eliminarea lui Adrian Blidaru. Ce reproșează

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top