Connect with us
Exatlon 16 mai: Cine va eliminat la Arena Exatlon de miercuri

TV

Exatlon 16 mai: Războinicii au câștigat cu 10 – 9. Valentin „Bruce” a fost eliminat

Exatlon 16 mai: Începe faza finală a Exatlon. Urmează o săptămână intensă cu eliminări rapide, iar miercurea viitoare se va decide câștigătorul.

Update: Valentin Chiş, zis şi Bruce, este cel care pleacă de la Exatlon. Faimosul a strâns cele mai puţine voturi de susţinere dintre cei trei băieţi.

Update: Cosmin Cernat a anunţat încă trei eliminări săptămâna viitoare. Cei patru care vor rămâne vor juca în semifinale. Câştigătorii semifinalelor merg în marea finală!

UPDATE: Larisa a câştigat proba individuală de imunitate şi nu va fi eliminată. Unul dintre băieţi va pleca acasă!

UPDATE: Războinicii câştigă cu 10-9. Ionuţ îl învinge la final pe Cătălin Cazacu!

UPDATE: Războinicii au cea mai spectaculoasă revenire şi duc jocul la ştafetă mixtă!

Update 21.00. Faimoșii au reușit să se distanțeze de Războinici și conduc cu 8 – 3.

Update 20.45. Faimoșii conduc cu 5 – 2 și sunt tot mai aproape de premiul pus în joc în această seară.

Prezentatorul Cosmin Cernat a anunțat că cei câștigători vor avea parte de o surpriză. Aceștia vor primi creme pentru arsuri, pe lângă casă și protecție.

De asemenea, câștigătorii vor lua catamaranul și vor ajunge pe cea mai frumoasă insulă din Republica Dominicană, unde vor mânca.

La sfârșitul jocului Arena Exatlon de azi, unul dintre cei opt concurenți va pleca acasă. Se anunță o zi foarte tensionată, iar jocurile vor fi din ce în ce mai dure, iar emoțiile vor fi din ce în ce mai mari.

Totodată, a fost anunțată o surpriză pentru fanii concursului. Ultimul meci internațional al României se dispută vineri, de la ora 22.30, pe Kanal D. Astfel, România va înfrunta Columbia, țara care este cea mai recentă participantă la această competiție.

Cine cred fanii că va fi eliminat la Exatlon 16 mai

Pe pagina oficială a emisiunii au început să se facă speculații cu privire la cine va fi eliminat de la Exatlon în această seară. Iată câteva dintre mesaje:

Dupa cum inteleg eu, astazi Exatlonul il va parasi Alex ( conform votulului de 5 zile ), daca vor fi nominalizari de la Razboinici. Daca de la Faimosi, primul pleaca Catalin. Sunt fan Razboinici, dar imi pare ca si azi razboinicii vor perde. Victoriile anterioare i-au ametit putin.

Hai, Faimosii! Sunt sigura ca veti castiga si jocul de protectie. Player of the week de la razboinici o sa fie Ionut ( cu un bilant jalnic, avand in vedere ca au pierdut tot si la scor). Eliminat? Probabil intre Roxana si Alex. Hai, Faimosii!

Pleaca bentita…acasa cu el, ca este invidios si pe coechipieri. Hai faimosii!

Reamintim că Exatlon, formatul TV care a revolutionat genul reality cucerind o tara intreaga inca de la prima difuzare, se apropie cu pasi repezi de finalul atat de asteptat, ce va aduce invingatorului premiul de 100.000 de Euro.

Miercuri, 23 mai, va avea loc ultima Arena, cea care va decide castigatorul „Exatlon”. Transmisiunea va fi in direct, la Kanal D, incepand cu ora 19:45.

Citește și: Câștigătorul Exatlon România se alege la Kanal D, în direct, pe 23 mai!

Citește și: 09 05 2018 Ce nu știai despre Ionuț Sugacevshi! Secretele „Jaguarului” de la „Exatlon”, spuse chiar de mama lui

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top