Connect with us
Exatlon 21 mai. Pentru ce luptă concurenții în această seară. VIDEO

TV

Exatlon 21 mai. Roxana a fost eliminată. Primele declaraţii!

Exatlon 21 mai 2018. Concursul Exatlon intră în linie dreaptă. Mai sunt doar trei zile până când se va anunța marele câștigător al concursului. Cosmin Cernat a anunțat în emisiunea de duminică seara că se schimbă regulile emisiunii.

UPDATE: Roxana este cea eliminată! Ştefan, Vladimir, Alex şi Ionuţ merg în semifinale!

„N-am avut emoţii, am fost sigură că voi pleca. Mă simteam prost dacă rămâneam, ei merită să se dueleze ca nişte bărbaţi în semifinale. Eu sunt bine, sunt fericită cu ce am realizat. Mă bucur că la fiecare protecţie jucată nu s-a pierdut din cauza mea. Am reuşit să aduc câte puncte a trebuit ca să putem ajunge 4 Războinici contra unui Faimos. Îi apreciez foarte mult pe toţi, am apreciat câte ceva de la fiecare. Ies cu fruntea sus”, a spus Roxana.

UPDATE: În curând, se va decide cine pleacă acasă! Cei cinci concurenţi au fost împreună la o petrecere grecească, înainte de Arena Exatlon, unde au mâncat pe săturate.

UPDATE 21.50: Vladimir, Alex și Ionuț și-au asigurat un loc în semifinală. Telespectatorii vor decide în această seară cine va fi cel de-al patrulea semifinalist dintre Ștefan și Roxana.

Prezentatorul a dezvăluit că toți concurenții vor juca între ei pe un traseu special, pentru a fi șanse egale între cei patru băieți și Roxana. Concurentul care câștigă cinci puncte în urma traseului este concurentul salvat și care continuă în semifinală.

„Viteza nu mai contează, acum contează concentrarea și echilibrul. Toți cei de aici au respectul meu. Mi se pare un joc frumos și distractiv”, a dezvăluit Ionuț.

„Nu cred că se putea găsi o variantă mai bună. Văd finalul, mi se pare că e o variantă foarte bună pentru stadiul acesta al competiției. Trebuia rezolvată și această problemă, o fată contra patru băieți”, a mărturisit Vladimir imediat după ce a aflat cum va fi proba.

De asemenea, Cosmin Cernat a anunțat că toți concurenții vor avea parte de o seară grecească. Muzica și mâncarea cu specific grecesc nu vor lipsi.

Citește și: Cosmin Cernat, anunț de ultimă oră! Cum se vor desfășura probele la Exatlon înainte de finală

„Logic și normal nu puteți juca 4 contra 1. În următoarea etapă, jucați individual. Asta e vestea. Vor fi meciuri fiecare cu fiecare, meciuri mixte. Din 5 veți rămâne 4, apoi semifinale, iarăși jocuri între voi”, a dezvăluit Cosmin Cernat în emisiunea de duminică seară.

Doar patru concurenți vor rămâne în semifinala Exatlon, ce va fi difuzată marți seara. Miercuri, 23 mai, va avea loc marea finală, iar câștigătorul va pleca acasă cu 100000 de euro și cu marele trofeu.

În fiecare zi rămasă din competiția Exatlon, va fi eliminat câte un sportiv din echipa care pierde jocul din ziua respectivă.

Citește și: Cătălin Cazacu vorbește despre eliminarea de la “Exatlon”

De asemenea, prezentatorul a anunțat că tot luni va fi anunțat și modul în care vor sta concurenții, dat fiind că se vor lupta între ei. După ce Cătălin și Vladimir au pierdut casa, cel din urmă va fi nevoit să stea singur în coteț.

Din echipa Faimoșilor a mai rămas un concurent, Vladimir Drăghia. Cătălin Cazacu a fost eliminat în urma unui meci dramatic.

Concurenții se întreabă cum vor juca împotriva Roxanei, singura fată din concurs

Vestea că vor juca între ei nu i-a surprins foarte tare pe concurenți, care însă se întreabă cum vor juca împotriva Roxanei, singura fată rămasă în concurs.

„Știam că se va ajunge aici, dar nu știu cum o să arate un meci între Roxana și unul dintre noi. Era normal să se ajungă aici, să lupte fiecare pentru el. Din păcate, s-a ajuns atât de devreme aici”, a dezvăluit Vladimir.

„Încerc să îmi dau seama cum s-a ajuns ca noi să ajungem aici, să fim doar noi doi la Exatlon. Concursul ăsta ne resuscitează. Mă bucur că se trece într-o nouă etapă și va fi ceva nou pentru toată lumea. Ei au respectul nostru, au câștigat șase probe de protecție.

Noi am fost spectatori și am văzut cum unul câte unul pleacă de la noi din echipă”, a mărturisit și Cătălin Cazacu, chiar înainte să fie eliminat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top