Connect with us
Exatlon 30 aprilie: Joc tensionat pentru casă între Faimoși și Războinici

TV

Exatlon 30 aprilie: Cine a câştigat casa după jocul dintre Faimoși și Războinici

Exatlon 30 aprilie. Războinicii și Faimoșii joacă luni seara pentru un premiu foarte important: casa. Cei în albastru au stat la coteț și vor acum să îi trimită pe Faimoși acolo.

Update: Războinicii au câştigat şi jocul dublu, cu 5-2. Echipa formată din Ionuţ şi Roxana a câştigat în faţa celei formate din Drăghia şi Larisa. Vladimir a făcut o criză de nervi, după ce Ionuţ l-a învins în toate meciurile.

Războinicii vor merge la restaurant.

UPDATE: Războinicii câştigă casa! Ionuţ a adus punctul decisiv la ştafeta mixtă. Scorul final 10-9 pentru cei în albastru.

Update: Faimoşii au egalat prin Larisa. Totul se decide la ştafeta mixtă: Ionuţ şi Roxana vs Valentin şi Larisa.

Update: Războinicii au o revenire de zile mari! Scorul este acum 8-9. 

Update: Cătălin Cazacu a pierdut un punct preţios în faţa lui Ionuţ şi a aruncat nervos cu câteva obiecte. Scorul este acum 8-7.

Update: Războinicii au redus din diferenţă, dar tot Faimoşii au prima şansă. Este 8-6.

UPDATE: Faimoşii au dus scorul la 6-2. Doar Ionuţ a reuşit să puncteze pentru Războinici.

UPDATE: La Exatlon din această seară, pe lângă casă, câştigătorii vor primi şi un fel tradiţional de mâncare turcească, dar şi posibilitatea de a asculta muzica.

Această veste i-a încântat la maxim pe cei doi dansatori: Alex şi Valentin.

Faimoşii au început tare jocul pentru casă şi au 3-1.

Stire initiala

„Avem nevoie de condiții, avem nevoie să îi slăbim și pe ei. Vrem să recuperăm casa, e ceva important în jocul ăsta”, a spus Alex Bentiță.

„Nu cred că va mai continua ghinionul echipei. Dimpotrivă, cred că s-a dus tot”,  a spus Vladimir Drăghia.

Pe grupurile fanilor Exatlon, au început deja să se facă supoziții cu privire la cine va câștiga. Au apărut unele informații, neconfirmate, potrivit cărora Războinicii vor obține victoria la jocul de azi.

Rămâne de văzut dacă se vor confirma. Exatlon începe la Kanal D, de la ora 19.45. Huff.ro vă va ține la curent cu se întâmplă la Exatlon în această seară.

Cum s-a terminat înfruntarea România – Grecia de la Exatlon

Exatlon 30 aprilie: Geanina Stana, primul mesaj de la revenirea din Republica Dominicană

Geanina Stana a fost eliminată de la Exatlon și a părăsit Republica Dominicană. Fosta participantă de la Bravo, ai stil! a ajuns în țară și a făcut pe contul de socializare primele declarații de după eliminare.

„Multumesc tuturor care m-ati sustinut. Din pacate cei mai slabi pleaca acasa. Dar e bine si acasa… La Exatlon m-am saturat de orez”, a scris ea, pe contul ei de Facebook.

După ce a aflat că ea a fost concurenta votată să plece acasă, Geanina a făcut niște dezvăluiri despre viața sa personală. Puține persoane au știut ce secret ascunde ea. Fosta concurentă de la Exatlon nu a vorbit despre clipele grele prin care a trecut.

Citește și: Alina de la Exatlon, anunțul neașteptat la o lună de la ieșirea din concurs: „Îmi pare rău…”

„În ultimul timp, de când s-a născut sora mea, au apărut multe probleme între mama și tatăl meu vitreg. În urmă cu câțiva ani am avut o tragedie în familie, nu vreau să vorbesc despre asta. Și nu mă înțelegeam bine cu mama mea până atunci. Apoi ne-am apropiat foarte mult”, a mărturisit Geanina înainte de a se întoarce în România.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top