Connect with us
Exatlon 30 august: Faimoșii și Războinicii luptă pentru un premiu surpriză

TV

Exatlon 30 august: Faimoșii au pus mâna pe premiu! Vineri, meci internaţional!

Exatlon 30 august. Pe Faimoși și pe Războinici îi așteaptă un premiu surpriză la ediția de joi din sezonul 2 de Exatlon.

Update: Faimoşii au obţinut victoria cu scorul de 10-8!

Mâine, concurenţii vor juca în primul lor meci internaţional, împotriva echipei din Statele Unite!

Update: Cei în albastru au revenit şi au egalat la 7!

Update: După un joc destul de echilibrat, Faimoşii au luat avans, iar scorul este 7-4.

Update: Războinica Naomi a avut din nou probleme la groapa cu apă. Ea a suferit un atac de panică şi a fost scoasă de salvamari. Ulterior, ea a recunoscut că nu  ştie să înoate.

Update: Concurenţii se duelează pentru bani. Mai exact, echipa câștigătoare joacă la panoul cu bani, unde suma maximă e 10.000 de dolari.

Câştigătorii nu  vor primi banii cash, ci vor decide, ca echipă, pe ce distracţie îi vor cheltui.

Conform promo-ului petru episodul din această seară, Cosmin Cernat a dezvăluit că o echipă va câștiga o sumă consistentă, însă mai multe detalii vor fi disponibile în această ediție.

Concurenții vor lupta pe un nou traseu dificil, ei trebuind să treacă prin apă și noroi.

Războinica Naomi va avea din nou probleme la o groapă cu apă și rămâne de văzut dacă își va învinge temerile.

Al doilea sezon de Exatlon începe joi, de la ora 19.30, pe Kanal D.

Huff.ro vă va ține la curent cu ce se întâmplă la Exatlon.

Exatlon 30 august. Audiențe mari la primul episod din al doilea sezon

Încleștarea dintre Faimoși și Războinici a început la „Exatlon”! Spiritele s-au încins încă de la prima ediție a show-ului, primele obstacole le-au pus deja probleme serioase concurenților.

Câteva dintre suprizele noului sezon au fost comunicate de Cosmin Cernat, prezentatorul și comentatorul show-ului, și „trăite” pe propria piele de concurenți: trasee cu grad de dificultate mult mai mare că în sezonul precedent, care deja au făcut și primele „victime”.

O nouă modalitate de eliminare din concurs, exclusiv prin probă sportivă. De asemenea, una dintre cele mai importante bătălii va fi cea pentru vilă – spațiul confortabil, plasat într-un peisaj fabulos, luând locul fostei case.

În confruntarea pentru vilă, Războinicii au câștigat detașat. Tot echipă Războinicilor a câștigat și premiul constând în momente de relaxare, cu popcorn și film.

Ediția de aseară a plasat Kanal D pe primul loc în topul audiențelor, cu 6,9% Rating și 17,4% cotă de piață, pe publicul Național.

1.666.000 de telespectatori urmăreau Kanal D în minutul de aur, înregistrat la 20:50, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Scorul era de 7 la 3 în favoarea Războinicilor și se făceau strategiile pentru următoarea rundă de jocuri. Yamato Zaharia, din echipa Faimoșilor, și Iulian Pîtea, de la Războinici, urmau să între pe toboganul cu apa, care pusese deja probleme serioase concurenților.

Naomi Mușca și Beatrice Olaru au trecut prin momente de panică în piscină și a fost nevoie de intervenția salvamarilor pentru a le scoate în siguranță din apă.

Citește și: Ștefan Floroaica, prima reacție la sezonul 2 de Exatlon

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top