Connect with us
Exatlon sezonul 2. O nouă modalitate de eliminare a concurenților! Ce se va întâmpla cu Faimoșii și cu Războinicii

TV

Exatlon sezonul 2. O nouă modalitate de eliminare a concurenților! Ce se va întâmpla cu Faimoșii și cu Războinicii

Mai sunt doar două zile până când începe Exatlon sezonul 2. La doar trei luni de la încheierea primului sezon, echipa Faimoșilor și a Războinicilor sunt gata să trăiască în Republica Dominicană.

„Exatlon”, show-ul fenomen care a transformat oameni obisnuiti in adevarati eroi si a readus pasiunea pentru sport si bucuria jocului in viata copiilor, incepe miercuri, 29 august, la ora 19:30, si urmeaza sa fie difuzat 5 zile pe saptamana, de miercuri pana duminica.

Cei 20 de concurenti, 10 Faimosi si 10 Razboinici, se afla deja in Republica Dominicana si sunt gata sa treaca prin cea mai dura si, in acelasi timp, frumoasa experienta a vietii lor.

Acestia, dar si telespectatorii, vor avea parte de o serie de suprize, unele care tin de detalii de productie, altele chiar de evolutia individuala, in Republica Dominicana, a fiecarui razboinic sau faimos in parte.

Citește și: Exatlon 2: Au apărut primele imagini. Cosmin Cernat a dat vestea

In acest sezon, traseele vor fi mult mai dificile, iar modalitatea de eliminare se va face pe criterii exclusiv sportive, si nu in urma SMS-urilor, ca in sezonul precedent. 10 Faimosi si 10 Razboinici se arunca intr-o lupta reala, cu miza uriasa, premiul de 100.000 de Euro, dar si aprecierea a milioane de oameni!

In acest sezon intra adevarati campioni, pasionati de sport, oameni pregatiti fizic si psihic, determinati sa ramana pana la final in concurs, pentru a demonstra ca nu au ajuns intamplator in competitie.

Echipa Faimosilor este formata din nume grele ale sportului romanesc si vedete pasionate de sport si viata sanatoasa. Monica Rosu – dublu medaliata la Jocurile Olimpice de la Atena, Cristina Nedelcu – multipla campioana mondiala la gimnastica aerobica, Yamato Zaharia – multiplu campion mondial la Kempo.

Ana Georgescu – campioana internationala la gimnastica ritmica, Silvia Stroescu- campioana olimpica la gimnastica, Cristi Pulhac – fotbalist de top, Mirel Dragan – multiplu campion mondial, european si national la Kempo, Adrian Blidaru – jucator profesionist de baschet.

Lili Sandu – cantareata, actrita, si What’s UP – compozitor, cantaret si producator muzical, acestia sunt cei 10 Faimosi care vor lupta impotriva celor 10 Razboinici, adversari redutabili, pregatiti si ei pentru marea infruntare de la „Exatlon”, prin preocuparile sportive pe care fiecare dintre ei le are in viata profesionala sau privata.


Din echipa Razboinicilor fac parte Ciprian Silasi – cantaret de muzica populara, Corina Petrut – make-up artist, Alin Andronic – student, Ana-Maria Otvos – antrenor de fitness.

Doru Mesesan – antrenor de fitness, lulian Pitea- instructor de schi, Ana Taran – antrenor personal, Beatrice Olaru – antrenor fitness, Naomi Musca – studenta, Calin Novacescu – antrenor de fitness si taekwondo.

Nu pierdeti, pe 29 august, de la ora 19:30, marea premiera a noului sezon „Exatlon”, reality-ul revolutionar care va va face sa simtiti, de miercuri pana duminica, adrenalina la cote maxime, numai la Kanal D!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top