Connect with us
EXCLUSIV: Cursa special Tarom Istanbul - Bucuresti pleaca din Romania la ora 23.15

Știri

EXCLUSIV: Cursa speciala Tarom Istanbul – Bucuresti pleaca din Romania la ora 23.15

Cursa speciala Tarom, Istanbul – Bucuresti va pleca din Romania la ora 23.15 si va aduce in tara romanii blocati pe aeroportul Ataturk din Istanbul.

UPDATE TAROM este prima cursa internationala care a aterizat pe aeroportul din Istanbul, din Bucuresti.

„TAROM este prima companie aeriana, din afara Turciei, care a aterizat pe Aeroportul International Ataturk, dupa evenimentele petrecute in Turcia.
Prima cursa regulata care a plecat de la Bucuresti a aterizat deja in Istanbul. Plecarea de acolo spre Bucuresti este estimata la 19.30, ora locala Turcia.
TAROM vine in sprijinul pasagerilor sai si va opera si cursa umanitara, suplimentara, solicitata de MAE pentru a prelua cetatenii romani aflati pe Aeroportul din Istanbul, care au solicitat repatrierea.
Autorizarea de operare primita de la autoritatile turce incepe la 2.15, ora locala din Turcia.” a scris Tarom pe Facebook.

Pasagerii care doresc mai multe informatii despre cum se pot imbarca pot suna la numerele de telefon: 04021.201.49.49 sau 04021.204.13.55, unde vor lua legatura cu Biroul Ticketing din Aeroportul Henri Coada.

Cursa este operata de Tarom la cererea Ministerului Afacerilor Externe.

Pasagerii din Istanbul care doresc sa ajunga in Bucuresti pot obtine relatii la telefon

In urma cu putin timp a decolat de pe Otopen cursa RO263, care va aduce in Romania din Turcia pasagerii Tarom care aveau deja rezervari.

Tarom Bucuresti Istanbul

Cursa Tarom Bucuresti – Istanbul, care va aduce in Romania pasagerii companiei care aveau deja bilete

Presa s-a scandalizat pentru ca Tarom nu a trimis un avion mai mare care sa poata aduce in Romania toti pasagerii romani blocati in Istanbul, insa acest lucru nu era posibil pentru ca planul de zbor fusese deja aprobat si tipul aeronavei nu putea fi schimbat.

Tarom va decola din Istanbul spre Bucuresti la ora 02:15 si va ajunge in Romania pe Otopen in jurul orei 03:15.

Informatia a fost furnizata de Air24.ro prin intermediul paginii de Facebook, de unde puteti afla detalii suplimentare pe masura ce apar.

Pana in prezent se estimeaza ca un numar de 96 de pasageri, care trebuiau sa ajunga in Bucuresti de la Istanbul cu o cursa Turkish Airlines vor pleca cu Tarom.

Este important de spus ca reprezentatii companiei Turkish Airlines nu sunt de gasit si nu au raspuns cererilor facute de pasageri.

Turkish Airlines se confrunta cu o adevarata criza, peste 35 de zboruri au fost anulate si alte cateva zeci nu se pot intoarce la baza.

Directorul Tarom a explicat ca la ora decolarii cursei Tarom RO263 Bucuresti – Istanbul, MAE nu avea o lista clara ca cu numarul de pasageri ce urma sa fie preluat suplimentar, prin urmare compania a decis sa trimita o aeronava Boeing 737-38.

Cursa speciala este operata atat de tarziu pentru ca autoritatile turce nu au dat aprobare mai devreme.

Zbor umanitar TAROM Istanbul – Bucuresti.

Pentru a beneficia de acest zbor, pasagerii trebuie să ia legătura cu Celula de Criză a MAE din Aeroportul Ataturk și să solicite repatrierea. Zborul RO2264 este programat pentru 02:15 (oră pentru care a fost acordat culoarul de zbor de către autoritățile locale turce), decolare din Istanbul. Costul acestui zbor este asigurat din fondul MAE.

TAROM recomandă pasagerilor să se adreseze echipei care se află la poarta G17, în zona de check-in sau dacă se află în zona de tranzit, în proximitatea ghişeului central de informaţii (lângă Cafe Nero și Magazinul Old Bazaar).

Numere de telefon suplimentare pentru informatii Turcia: +90.312.44.77.920; +90 212 3583541; +90 212 3580516; +90 212 3583537, +90 232 4650579.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top