Connect with us
EXCLUSIV! Teo Trandafir și Adrian Sârbu din nou împreună: „Sunt atât de fericita, încât o sa va stric ecranul telefonului!”

Vedete

EXCLUSIV! Teo Trandafir și Adrian Sârbu din nou împreună: „Sunt atât de fericită, încât o sa vă stric ecranul telefonului!”

Teo Trandafir a fost prezentă la lansarea filmului „Oh, Ramona”, film susținut de Adrian Sârbu. Cei doi vechi prieteni s-au reîntâlnit după o perioadă lungă, iar TEO a explodat de fericire.

Într-o fotografie postata pe pagina sa de Facebook, dar și pagina Revistei Teo, Teo Trandafir a declarat că este atât de fericită încât îi este teamă că celor care o urmăresc le va strica telefonul.

Teo și Adrian Sârbu, o prietenie de 25 de ani

Teo Trandafir și Adrian Sârbu au o relație de prietenie de mai bine de 25 de ani. Adrian Sârbu este mentorul vedetei de televiziune și un prieten care i-a fost mereu alături.

În momentul în care Teo era în spital în pragul morții, Adrian Sârbu a fost cel care a salvat-o și a dus-o la Viena, unde Teo a reușit să treacă cu bine peste pancreatita acută de care suferea.

Teo Trandafir: Am ales să trec pe lângă moarte cu onoare

Adrian Sârbu are proiecte noi, Smart FM


Adrian Sârbu, cel mai puternic om de televiziune și media din România, urmează să se implice în Radiolul lui Marius Tuca, Smart FM. Acesta deține cel mai vechi trust de presă din România, Mediafax, care este cel mi important furnizor de știri din țara noastră.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top