Connect with us

Știri

EXCLUSIV! Un echipaj SMURD isi facea SELFIE in timpul incendiului din BAMBOO

Clubul Bamboo a ars in aceasta noapte in totalitate, in urma unui incendiu devastator. Focul a izbucnit, deocamndata din cauze necunoscute, bilantul victimelor fiind unul provizoriu.

Unele surse sustin ca incendiul a fost provocat intentionat pentru ca proprietarii sa poata sa isi incaseze polita de asigurare. De asemenea reporterul huff.ro a surprins discutii intre patronii Bamboo care erau mult mai preocupati de bunurile detinute de club, decat de clientii aflati in interiorul localului.

In haosul declansat, un echipaj SMURD a decis sa aiba un moment de „relaxare”, echipa HUFF a surprins trei angajati SMURD care isi faceau un SELFIE.

Echipajul SMURD isi face Selfie in timp ce clubul Bamboo ardea in incendiu

Incendiul a distrus total cladirea, iar autoritatile au dechis deja dosar penal impotriva patronilor Bamboo.

Unele surse sustin ca in club s-a fumat, altele sustin ca incendiul din Bamboo a pornit din cauza sistemului nou de lumini.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

2 Comments

2 Comments

  1. asta

    2017-01-21T15:27:26+02:00 at 15:27

    oligofreni e prea bland spus.astia ar trebui dati in judecata dar probabil asta isi doresc,sa-i cunoasca si pe ei cineva.Alta varianta ar fi sa puna mana pe ei niste baieti de la smurd si sa le rupa gurile,fara sa-i vada nimeni.

  2. Bogdan

    2017-01-21T08:54:43+02:00 at 8:54

    Mai oligofrenilor!!.ala este echipaj SMURD??? Sau suna mai bine pentru articolul vostru dacă murdăriti imaginea instituției cu mizeriile voastre?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top