Connect with us
O casă a explodat din cauza unor scăpări de gaze de la o butelie

Știri

Explozie în Dolj – 3 victime în stare gravă

Explozie în Dolj. Trei persoane au ajuns în stare gravă la spital după ce o butelie a explodat în interiorul unei locuințe. Butelia tocmai fusese încărcată și este posibil ca ea să nu fi fost suficient de bine etanșată. La fața locului s-au deplasat serviciile de urgență.

Explozie în Dolj : cauza pare să fi fost o butelie veche

Tragedia a avut loc în localitatea Bechet din județul Dolj. Conform informațiilor apărute până acum, vina pentru cele întâmplate ar fi împărțită. Pe de o parte, neglijența proprietarului de a lăsa butelia lângă o sobă de teracotă. Iar pe de altă parte, slaba etanșeitate a recipientului care a dat voie gazului să iasă afară.

În momentul exploziei, nu se afla nimeni în cameră, dar într-o încăpere alăturată erau fiica și soția acestuia.

„La faţa locului a intervenit Garda de pomperi din Bechet, iar de la Craiova a plecat un echipaj SMURD pentru victime multiple care a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova trei persoane, un bărbat şi două femei.”, a precizat Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Oltenia.

Citește și: Explozie la Mangalia. Două deflagrații în județul Constanța, într-o singură zi

Victimele au fost preluate de medici și transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova. La această oră, cele trei persoane sunt în operație. Nu există informații despre starea lor de sănătate.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top