Connect with us
Explozie extrem de periculoasă în Rusia

Externe

Explozie extrem de periculoasă în Rusia

O nouă explozie extrem de periculoasă a avut loc în Rusia, la un laborator de cercetare. Aceasta are loc la doar o lună după explozia nucleară care a băgat în panică toată planeta.

Explozie extrem de periculoasă în Rusia

Se pare că explozia a avut loc în timpul unor lucrări de reparaţie la Centrul de Cercetare pentru Virologie şi Biotehnologie din Koltsovo, în regiunea Novosibirsk din Siberia, conform mediafax. Acest laborator este considerat a fi unul dintre cele mai periculoase locuri de pe planeta noastră, deoarece aici se țin viruși extrem de agresivi precum Ebola, HIV sau variola, dar și bacterii precum cea care provoacă antrax.

Citește și: Incendiu puternic lângă Cluj Napoca! Flăcările s-au întins pe 500 de metri

Explozie extrem de periculoasă în Rusia

Explozie extrem de periculoasă în Rusia

Această instituție prestigioasă a deținut de-a lungul timpului studii importante despre adevărate arme biologice în timpul erei sovietice. În acest moment instituția se numără printre cele mai mari centre de cercetare a bolilor din Rusia.

Citește și: Curs valutar 17 septembrie 2019. Explozie la Banca Națională

Din nefericire, acest incident îngrijorător s-a soldat cu rănirea unui angajat. Acesta a suferit arsuri de gradul trei. Geamurile clădirii s-au spart în timpul exploziei, însă incendiul a fost stins în timp util.

Conform autorităților ruse, în încăpere nu se aflau substanțe periculoase. Primarul din orașul respectiv a asigurat locuitorii că în acest moment nu există niciun risc biologic în zonă.

Citește și: Tudor Chirilă ar fi agresat un șofer în stradă. Ce s-a întâmplat pe o trecere de pietoni

Există o investigație în curs pentru a identifica cauza acestei explozii, care a pus pe jar o planetă întreagă. Momentan nu se cunosc alte detalii.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top