Connect with us
Explozii puternice si focuri de arma in apropiere de aeroportul internaţional Mogadishu, din Somalia, scrie AFP.

Știri

Explozii puternice in capitala Somaliei. Cel putin 8 persoane au fost ucise

Cel putin opt persoane au murit in urma exploziei a doua bombe in apropiere de aeroportul Mogadishu din Somalia si de Cartierul General al ONU, potrivit unei surse din cadrul securitatii, citată de Le Figaro online, in timp ce gruparea militantă Al Shabaab, care a revendicat atacul, sustine că a ucis peste 12 persoane, relateaza Reuters.

O prima explozie a avut loc la un punct de control la intrarea in aeroport, iar a doua in apropiere de Cartierul General al Natiunilor Unite, potrivit unui jurnalist AFP.

Citeste si: Atentat terorist cu masina capcana la Bagdad: 14 morti si 30 de raniti

Citeste si: Atac armat in Florida – 2 morti si 16 raniti

Potrivit Sputnik News, care citeaza martori, doua explozii puternice si focuri de arma s-au auzit în apropiere de aeroportul international Mogadishu din Somalia. Exploziile au fost provocate de doua masini-capcana, afectand puncte de control ale aeroportului international Mogadishu, potrivit unui jurnalist local.

Aeroportul international Aden Adde, numit dupa primul presedinte somalez, a fost transformat intr-o adevarata fortareata, pazita de Forta Uniunii Africane in Somalia (AMISOM), ce are 22.000 de membri si care ajuta Guvernul somalez fragil in lupta impotriva islamismului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top