Connect with us
Facebook, Instagram și WhatsApp au picat. Milioane nu au putut accesa conturile

Știri

Facebook, Instagram și Whatsapp au picat! Rețelele au probleme de funcționare 13 martie 2019

Rețeaua de socializare Facebook și Instagram au probleme grave de funcționare. Cele două au picat începând cu ora 18:00. Problemele se manifestă astfel: utilizatorii nu pot posta pe profiluri, grupuri sau pagini. De asemenea este deficitară și comunicarea pe Messenger. Vezi mai jos cele mai noi informații:

ora 23:42 – O parte din utilizatori încă reclamă probleme pe Whatsapp, Instagram și Facebook. Pe blogul companiei problema încă nu este anuțată rezolvarea problemelor.

ora 23:02– Facebook pare să-și revină, utilizatorii au din nou acces la conturi și funcțiile renumite, live-uri, postari de imagini și mesagerie.

ora 21:16 – Acum trei ore Facebook a postat pe blog că întâmpină probleme și că depune toate efoturile pentru remedierea situației.

Mesajul companiei pentru utilizatorii săi

Mesajul companiei pentru utilizatorii săi

ora 20:59 – Facebook afisează la logare următorul mesaj:

Mesaj de eroare logare

Mesaj de eroare logare

ora 20:12 – Se pare că o parte din probleme au fost rezolvate, unii utilizatori pot posta pe profiluri. Administratorii de pagini și grupuri nu pot posta în continuare.

ora 18:46 – Se păre că problema nu este doar în România. Utilizatori din mai multe țări raportează probleme cu rețeaua de socializare.

Numărul de utilizatori care raportează pe un site probleme în utilizarea rețelei Facebook.

UPDATE – Se pare că problema se extinde. În Messenger se pot trimite doar mesaje text, fară fotografii, administratorii de pagini nu pot posta conținut.

Facebook are probleme. Astăzi, 13 martie 2019, în jurul orei 18 Facebook a picat. Rețeaua de socializare afisează următorul mesaj:

Mesaj de eroare Facebook

Nu se știe cauza exactă a erorii, deocamdată Facebook nu a anunțat nimic, însă postarea pe profiluri, pagini sau grupuri nu este posibilă în acest moment.

Mesaj de eroare pe Facebook cand încerci să trimiti fotografii în messenger

Știre în curs de actualizare.

Probleme mari și pe 20 noiembrie 2018

Sunt probleme cu rețeaua Facebook marți, 20 noiembrie. Pe întreg globul, utilizatorii rețelei spun că aceasta a picat sau că nu pot posta sau vedea mesajele.

Problemele cu rețeaua de socializare au început să fie semnalate la orele prânzului.

Facebook a început să aibă probleme la încărcare, ulterior având momente în care revenea la normal.

Dificultățile tehnice au continuat, însă, iar acestea nu par a fi remediate la momentul transmiterii acestei știri, deși s-a scurs mai bine de o oră de la primele raportări ale problemelor.

Pe site-ul downdetector.com, utilizatori din mai multe țări semnalează tot felul de erori: Facebook nu se încarcă, mesajele nu pot fi trimise sau citite, Facebook se încarcă greu sau primesc mesaje de erorare prin care li se spune că serviciul nu este disponibil.

Se pare că problemele sunt mai frecvente în versiunea desktop decât în versiunea mobilă.

Și ieri seară au fost semnalate cu probleme cu aplicația de messenger, care a încetat să funcționeze pentru câteva minute.

De asemenea, tot astăzi, s-au semnalat probleme similare și cu rețeaua Instagram, care este deținută tot de gigantul american patronat de Mark Zuckerberg.

Cel mai probabil, este vorba despre un update de securitate al rețelei, care s-a confruntat în ultima vreme cu mai multe breșe și scandaluri, printre care și cel Cambridge Analytica.

Citește și: Acțiunile Facebook au scăzut masiv. Ce se întâmplă cu rețeaua de socializare

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2019-07-08T18:05:09+03:00 at 18:05

    si acuma persista eroare pe pe instagram de ex: like, followers nu merg desi am incercat tot felul de variante desi le-am trimis un feedback. ma gindesc ca poate am abuzat prea multe de like-uri si din cauza asta nu merge. ps: am citit undeva ca cica poti sa dai like de 80 de ori iar daca depasesti esti blocat in ziua respectiva.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top