Connect with us
Facebook adaugă o funcţie mult aşteptată la WhatsApp!

Știri

Facebook adaugă o funcţie mult aşteptată la WhatsApp!

După scandalul uriaș cu Cambridge Analytica, Facebook continuă eforturile pentru îmbunătăţirea serviciilor. De data aceasta fiind vorba despre aplicația care îi aparține, WhatsApp.

Versiunea pentru Android a aplicaţiei primind o nouă funcţie Group Calls, care permite folosirea apelurilor de voce şi apeluri video pentru a discuta cu până la 4 persoane în acelaşi timp.

WhatsApp suportă de ceva timp iniţierea de apeluri video şi voce folosind conexiunea la internet a telefonului mobil, însă funcţionalitatea era limitată la convorbiri unu-la-unu.

Noua opţiune Group Call poate fi activată chiar în timpul apelului aflat în desfăşurare, invitând la discuţie şi alte persoane din agenda de contacte.

Persoanele solicitate să participe la o conversaţie Group Call vor putea vedea avatarul tuturor utilizatorilor conectaţi deja, decizând astfel dacă să accepte sau nu invitaţia.

Încă aflată la etapa de testare, funcţionalitatea este disponibilă doar pentru o parte dintre utilizatorii versiunii WhatsApp pentru Android, debutul oficial urmând aibă loc în curând.

acebook a anunţat introducerea funcţiei Group Calls pentru serviciul WhatsApp în cadrul evenimentului F8 Developer Conference organizat la începutul lunii mai 2018, alături de alte îmbunătăţiri care vizează mai buna administrare a grupurilor de chat.

Citește și: Whatsapp, o nouă schimbare majoră. Ce funcţie vor avea la dispoziţie utilizatorii

Facebook va fi interzis timp de o lună. Rețeaua nu va putea fi accesată

Decizie fără precedent. Utilizatorii rețelei de socializare Facebook se pot aștepta ca aceasta să fie interzisă timp de o lună de zile.

Ministrul comunicatiilor, Sam Basil, a declarat ca inchiderea ar permite departamentului și Institutului Național de Cercetare să efectueze cercetări suplimentare.

Cercetări care vor avea loc privind modul in care rețeaua socială a fost utilizată de utilizatori.

„Timpul va permite colectarea de informații pentru a identifica utilizatorii care se ascund în spatele conturilor false.

Utilizatorii care încarcă imagini pornografice, utilizatorii care publică informații false și înșelătoare pe Facebook pentru a fi filtrați și eliminați. Acest lucru va permite oamenilor autentici cu identități reale să folosească în mod responsabil rețeaua socială”, a spus dl Basil.

Ministrul a spus că departamentul ar putea să analizeze mai bine impactul pozitiv pe care l-ar avea asupra populației. Este vorba despre efectul avut în timpul închiderii de o lună și să cântărească impactul progresului fără sau cu utilizarea acestuia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top