Connect with us
cristina stamate

Știri

Familia Cristinei Stamate nu este de găsit. Ce îşi doreşte Alexandru Arşinel

Actriţa Cristina Stamate a murit, luni dimineață, la Spitalul de Urgență Floreasca. Cristina Stamate avea 71 de ani şi a fost

Cristina Stamate era internată de săptămâna trecută la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, după ce i se făcuse rău.

Problemele de sanatate ale actritei au inceput in urma cu mai mult timp, dupa ce ea a suferit in accident vascular cerebral. Joi dupa amiaza a fost dusa de urgenta la Floreasca si internata in stare grava, iar in aceasta dimineata s-a aflat ca ea a plecat la ceruri.

Cristina Stamate a murit în această dimineaţă

Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, locul in care Cristina Stamate activa, a spus ca incearca sa faca toate demersurile necesare pentru a putea expune sicriul cu trupul neinsufletit al artistei la Teatrul de Revista.

Cristina Stamate a murit. „Doresc foarte mult sa o expunem la teatru. In aceste momente nu reusim sa dam de familia ei. Stim ca avea un frate in Israel, dar a murit. Era singura pe lume”, a marturisit Arsinel.

Citeşte şi Alexandru Arşinel, sfârşit după moartea Cristinei Stamate

După ce ieri şi-a condus pe ultimul drum prietena şi colega de scenă, actorul a primit o nouă veste tristă: Cristina Stamate s-a stins din viață în această dimineață, în urma unor grvae probleme de sănătate.

“O lovitură după alta și cred că numai publicul o să poată să ne scoată din starea asta ca sa putem să trecem peste. M-am săturat, îl rog pe Dumnezeu să se oprească pentru că nu mai rezistăm. Cristina a fost o mare actriță, am jucat cu ea.

Cristina Stamate a murit în această dimineaţă

De vreo doi ani de zile, durerile au pus stăpânire pe ea. Un om și o actriță deosebită. Cristina era o sufletistă cum nu există. Unele jeguri, unele jigodii au năvălit peste mine când am făcut transplantul, iar ea a sărit în apărarea mea spunând că și eu am dreptul la viață ca toți oamenii de pe stradă. Era foarte, foarte corectă.

Nu știu cum de i-a luat Dumnezeu puterile pentru că ea era de neoprit. Era tot timpul la mine în birou să mă întrebe: ce mai jos, ce mai punem?

Am convingerea că oamenii ne vor sprijini să ieșim la liman, că publicul Teatrului Constantin Tănase nu ne vor trage înapoi”, a declarat Alexandru Arşinel la Antena3.

Citeşte şi A murit actriţa Cristina Stamate

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top