Connect with us
FCSB - Craiova SCOR 0-0 Vezi live stream meciul gratuit și live score

Sport

FCSB – Craiova SCOR 4-1 Oletenii umiliți de Steaua

FCSB – Craiova SCOR 4-1. Meciul începe de la ora 20:30 și este transmis live text de HUFF.ro și pe TV de Telekom Sport, Digi Sport 1, Telekom Spor și Look Plus. Meciul dintre FCSB și Craiova se va juca cu tribunele goale în urma interdicției impusă de autorități. Pe huff.ro veți vedea sub format video cele mai tari faze și goluri în timp real.

FCSB – Craiova SCOR 4-1 – LIVE

MIN 90 – Partida a fost prelungită cu 2 minute. SCOR FINAL FCSB – CRAIOVA 4-1.

MIN 82 – Denis Man înscrie în poarta Craiovei. Scor FCSB – Craiova 4-1.

MIN 79GOOOL FCSB! Florin Tănase a fost lansat ideal de Panțîru, a rămas singur cu Pigliacelli, iar la final l-a învins pe portarul italian cu sânge rece. Meciul pare terminat în acest moment.

MIN 55 – GOOOOL Steaua FCSB. GOOOL FCSB! Răzvan Oaidă îl învinge pe Pigliacelli din șase metri, după câteva momente în care vicecampioana a atacat în valuri. Crețu a centrat la bara a doua, Coman a pasat în șase metri, iar Oaidă a semnat prima sa dublă din Liga 1.

MIN 53Ocazie uriașă pentru FCSB. Florin Tănase i-a pasat excelent lui Florinel Coman, care a rămas singur cu Pigliacelli. Șeptarul s-a dezechilibrat, după care a încercat să-l dribleze pe portarul advers, dar fără succes. Coman i-a pasat ulterior lui Man, al cărui șut a fost deviat peste poartă.

MIN 45Scor la Pauza FCSB – Craiova 1-1

MIN 44 – GOOOOL Craiova! Scor FCSB Craiova 1-1. GOOOL Universitatea Craiova! Cristi Bărbuț egalează în finalul reprizei. Baiaram i-a pasat lui Bancu, la 16 metri, iar fundașul Craiovei a trimis o centrare la bara a doua. Bărbuț a apărut la finalizare, prin spatele apărătorilor de la FCSB, iar Vlad n-a avut nicio șansă.

MIN 35 – Cartonaș galben pentru Nicușor Bancu.

MIN 26Ocazie mare pentru FCSB. Florinel Coman i-a pierdut pe drum pe fundașuu Craiovei, a șutat în diagonală, dar mingea a trecut la o palmă de bară. Rămâne 1-0 pentru FCSB.

MIN 23 – GOOOOOOL Steaua! Răzvan Oaidă finalizează o fază pornită după o gafă uriașă a lui Pigliacelli. Portarul a degajat direct în piciorul lui Dennis Man, care i-a trimis lui Florinel Coman. Șeptarul l-a driblat pe Pigliacelli, dar a șutat în bară. Oaidă a apărut excelent din spate și a împins mingea în plasa goală, pentru 1-0.

MIN 11Schimbare la FCSB. Darius Olaru nu mai poate continua, astfel că Ionuț Vînă îi ia locul pe teren.

MIN 10 -Primul cartonaș galben al partidei. Ovidiu Popescu este avertizat de Istvan Kovacs.

MIN 2 – Accidentare! Darius Olaru și Luis Nițu s-au ciocnit în aer, în marginea careului oaspeților, și centralul Istvan Kovacs a cerut intervenția medicilor. Darius Olaru a ieșit mai șifonat.

ora 19:21 – Meciul FCSB – CRAIOVA este transmis și live stream pe platformele de mai jos. În artciol va aparea și un player video live stream la 20:30. Iată echipele de start.

FCSB VS Craiova echia de start a oltenilor scor live

FCSB VS Craiova echia de start a oltenilor scor live

Echipa de start FCSB în meciul cu Craiova

Echipa de start FCSB în meciul cu Craiova

Atrenorul Bogdan Vintilă a anunțat că Petre și Ivan sunt lăsați pe bancă

„Poziţia aceasta este atacată, nu neapărat persoana. Şi până să vin eu aici, exact aceleaşi discuţii, aceleaşi zvonuri, aceleaşi probleme. Eu sunt optimist. Îmi pare bine că sunt mulţi fani foarte supăraţi, asta arată că ţin cu noi.

Atacă aşa, fără nicio noimă, asta arată că sunt supăraţi, că ţin la echipa asta şi îşi doresc mai mult de la ea. În viaţă nu îţi cerţi copilul când a căzut prima oară, când a căzut a doua oară, nu îi dai palme după ceafă. Îl ajuţi, îl ridici, îl încurajezi pentru că ţii la el. Nu se termină lumea în etapa asta sau etapa viitoare sau campionatul acesta”
– Bogdan Vintilă, antrenor FCSB

FCSB – Craiova- Craiova live stream și pe TV

Meciul dintre cele două echipe poate fi urmărit pe Telekom Sport, Digi Sport 1, Telekom Spor și Look Plus. De asemenea partida FCSB – Craiova este și online subformat live stream pe Orange TV, DigiSport 1, Telekom TV, Horizon Go și Digionline.

FCSB – Craiova, echipe de start

FCSB: A. Vlad – Crețu, I. Cristea, Planic, Panțîru – Oaidă, Ov. Popescu, Tănase – D. Olaru – Man, Coman
Rezerve: Niga, Miron, L. Filip, Moruțan, Momcilovic, Ad. Petre, I. Vînă
Antrenor: Bogdan Vintilă

Echipa de start FCSB în meciul cu Craiova

Echipa de start FCSB în meciul cu Craiova

Craiova: Pigliacelli – Martic, Bălașa, Cosic, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, L. Nițu, Mihăilă
Rezerve: L. Popescu, Dielna, Vătăjelu, Qaka, A. Ivan, Koljic, Baiaram
Antrenor: Corneliu Papură

FCSB VS Craiova echia de start a oltenilor scor live

FCSB VS Craiova echia de start a oltenilor scor live

Stadion: „Arena Națională” (București)
Arbitru: Istvan Kovacs // A1: Vasile Marinescu; A2: Valentin Avram

„Contra Craiovei, șansele sunt 50%-50%. Oltenii au o echipă bună, sunt în formă, în timp ce noi nu prea am făcut meciuri bune în acest an. Sperăm să facem o partidă bună de această dată. Mai avem multe lucruri de îmbunătățit, dar sper să avem un moral bun după această calificare în semifinalele Cupei”  – Florin Tănase, mijlocaș FCSB

Continue Reading
You may also like...

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top