Connect with us
Fiica Stelei Popescu spune adevărul. Detalii despre regretata actriță

Vedete

Fiica Stelei Popescu spune adevărul. Detalii despre regretata actriță

Detalii de ultim moment ies la iveală la 8 luni de la moartea Stelei Popescu. Fiica regretatei actrițe a vorbit despre averea Stelei Popescu.

Pentru prima dată de la moartea ei, familia vorbeşte despre ultimele zile din viaţa marii artiste, dar şi despre ce se întâmplă cu moştenirea ei, în exclusivitate pentru Antena Stars.

„Am avut momente în care am visat-o sau am simțit că este lângă mine. Îmi pare rău că nu am apucat să stăm mai mult timp împreună. Obosise la un moment dat și noi, care am fost alături de ea în ultimele luni, am știut că îi este greu. S-a văzut în ultimele luni”, a mărturisit Doina Maximilian, fiica adoptivă a regretatei artiste Stela Popescu!

Doina Maximilian povestește cum Stela Popescu a petrecut anul trecut 2 luni legate la mare.

„A venit și a stat 2 luni legate, ca niciodata. Exact în locul unde facem interviul acum. Altă dată mai venea, mai pleca. Parcă a simțit acum că urma să ne părăsească”, spune fiica Stelei Popescu.

Doina Maximilian a vorbit și despre averea pe care Stela Popescu a lăsat-o în spate. Fiica regretatei artiste a spus că a luat toate lucrurile la mână și le-a aranjat în ordine. Multe dintre aceste lucruri vor ajunge la cei care au iubit-o și au ținut la Stela Popescu. Acest lucru se va întâmpla în momrntul în care Doina Maximilian va simți că este pregătită să facă acest lucru.

Stela Popescu s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani

Artista a fost găsită moartă în locuința sa din București. Vestea a îndoliat întreaga Românie.

Actriţa Stela Popescu a fost găsită moartă pe 23 noiembrie 2017, la domiciliul ei. La 82 de ani, Stela Popescu, una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, era diagnosticată de mai mulți ani cu diabet.

Apelul la 112 a fost făcut de fiica sa adoptivă, care a găsit-o prăbușită în casă. Suferise un stop cardiorespirator, ca urmare a unui accident vascular cerebral. Echipajul SMURD a constatat decesul Stelei Popescu la puțin timp dupa ce a ajuns la fața locului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top