Connect with us

Vedete

Fiul lui Alexandru Arșinel este întropat în datorii

Fiul lui Alexandru Arșinel se află într-o situație materială extrem de grea, conform wowbiz.ro. Băiatul marelui actor ar fi îngropat în datorii de sute de mii de euro, în timp ce are un venit lunar de puțin peste 200 de lei!

Fiul lui Alexandru Arșinel este întropat în datorii

Fiul lui Alexandru Arșinel este căsătorit cu Alice, o angajată în funcția de director a Ministerului Afacerilor Externe. Conform declarației de avere a soției sale, lucrurile sunt dramatice pe plan financiar pentru pentru băiatul lui Arșinel. Din ultima declaraţie de avere, depusă de Alice în luna iunie a anului 2019, reiese că ea şi soţul ei dețin două terenuri intravilane, un teren agricol, un apartament de 170 metri pătraţi şi o casă de vacanţă în Grecia.

Citește și: Daniela Crudu și Mario Iorgulescu au avut o relație secretă. Ce s-a întâmplat între ei

Fiul lui Arsinel este ingropat in datorii. sursa foto: wowobiz.ro

Fiul lui Arsinel este ingropat in datorii. sursa foto: wowobiz.ro

Cu toate acestea, la capitolul datorii familia stă foarte rău. Situația este una total neașteptată! Se pare că fiul lui Alexandru Arșnel are  o datorie de 130.000 de euro la o bancă. Aceasta este scadentă în anul 2028. Totodată el datorează și suma de 35.000 de lei aflaţi pe un card de credit.

Citește și: Imaginea care a devenit virala pe internet. Cine este tanarul fara picior, care livreaza mancare pentru a-si intretine familia

Bogdan Arşinel este dator chiar și la tatăl său, căruia trebuie să îi înapoieze nici mai mult nici mai puțin de 100.000 de euro până în anul 2020. El îi datorează bani și fratelui său, căruia tare să îi dea inapoi incredibila sumă de  237.000 de euro, tot până la anul. După un calcul simplu aflăm că datoriile totale ale lui Bogdan Arşinel sunt de aproximativ 475.000 de euro.

Conform declarației de avere dată de soția sa, venitul pe care Bogdan Arșinel îl încasează lunar este de 257 de lei . Acesta provine dintr-un contract de arendă pentru terenul agricol, pentru care a încasat 3093,75 lei pe an. Alice Arşinel a câștigat 113.003 lei de la Ministerului Afacerilor Externe, adică un venit lunar de 9.416 lei.

Citește și: Tatăl lui Carmen Șerban s-a stins din viață – Mesajul dureros al artistei

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top