Connect with us
Fiul lui Nicolae Guta a batut o tanara de 19 ani

Știri

Fiul lui Nicolae Guta a batut o tanara de 19 ani

O iesire in club si un refuz din partea fiului lui Nicolae Guta i-au adus acestuia dosar penal pentru loviri si agresiune sexuala. Fiul manelistului a incercat sa abordeze o tanara de 19 ani intr-un mod golanesc, ciupind-o de fund, iar cand fata i-a cerut socoteala pentru gestul necugetat, fiul lui Guta a tabarat pe biata tanara incepand s-o loveasca cu pumnii in coaste si cu o sticla de bere in cap.

Oamenii de paza al localului au intervenit, insa fiul lui Nicolae Guta nu s-a linistit, amenitand-o pe tanara ca daca depune plangere o va omori.

„Am ramas doar eu cu prietena in club si ma plimbam pe acolo si acest individ m-a piscat de fund. M-am intors si l-am intrebat tu ai facut asta? Si in acel moment s-a intors si m-a prins de organul genital, eu m-am dat un metru mai in spate. Au sarit si el si prietenii lui m-au tras de par, am cazut pe jos si mi-a dat cu sticla-n cap. Eram uda de la bere si apoi au intervenit bodyguarzii. Urla , ne injura, m-a amenintat, a zis ca ma omoara”, conform stirileprotv.ro.

Fiul lui Nicolae Guta a batut o tanara de 19 ani

Politistii din Petrosani au inceput o ancheta in acest caz si cel mai probabil fiul manelistului se va alege cu dosar penal. Astazi in jurul orei 15 Nicu Guta a fost prins de politie in trafic: „”A fost depistat în trafic, îndreptându-se spre Petroșani. În momentul de față se află în custodia poliției și urmează să fie adus pentru audieri la sediul din Petroșani, unde este înregistrat dosarul penal”, spune pentru Evenimentul Zilei, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.”

Tanarul este pus sub control judiciar timp de 60 de zile.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top