Connect with us
Formează cuplul cu cea mai mare diferență de vârstă din lume!

Știri

Formează cuplul cu cea mai mare diferență de vârstă din lume!

Cel mai longeviv cuplu din lume. Cum au reușit cei doi să depășească orice barieră și să se iubească. Incredibil dar adevărat. Chiar dacă unii ar spune că așa ceva nu este posibil, iată că el are 31 de ani, iar ea 91.

Au depășit toate barierele și se iubesc. Formează cuplul cu cea mai mare diferența de vârstă din lume!

Cum arată cuplul cu cea mai mare diferența de vârstă din lume! Diferența de vârstă din cadrul unui cuplu este un subiect controversat. Unii consideră să prea mulți ani distanță între parteneri pot determina neînțelegeri care în cel din urmă ar duce la destrămarea cuplului.

Ei bine se pare că Kyle Jones nu este de aceeași părere. Bărbatul în vârstă de 31 de ani susține că nu a ieșit niciodată cu femei de vârstă sa, ci mult mai în vârstă. Așa se face că tipul din Augusta, Georgia, a ajuns să aibă o relație cu o femeie de… 91 de ani.

Kyle susține că nu a ieșit cu femeia de vârsta lui

„Oricine e legat de cineva în felul propriu. Unii preferă blondele, alții brunetele, femeile grase sau cele slabe sau de diferite naționalități. Mie îmi plac femeile mai în vârstă.

Marjorie spune despre Kyle că este foarte drăguț și că este foarte plăcut ca cineva de vârsta să-i facă curte.

Oamenilor în general nu le place să se gândească la bunicii sau părinții lor făcând sex. Adevărul este că ei fac asta. Când mi-am dat seama că îmi plac femeile mai în vârstă aveam 12-13 ani”, a mărturisit Kyle.

Partenera lui, Marjorie are 91 de ani. „Am fost foarte încântată când l-am întâlnit pe Kyle. E flatant că un tip atât de tânăr să îți facă curte. El e foarte drăguț. Câteodată am impresia că e fiul meu, până ajungem în pat. Acolo mă simt diferit”, a declarat femeia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top