Connect with us
Formula 1 este în doliu. Pilotul s-a stins din viaţă din cauza complicaţiilor apărute

Externe

FORMULA 1 este în doliu. PILOTUL s-a stins din viaţă în urma complicaţiilor apărute

Este doliu fără margini în Formula 1. Familia este îngenuncheată de durere şi a făcut anunţul trist printr-un comunicat transmis celor apropriaţi şi presei.

Unul dintre cei mai talentaţi piloţi de Formula 1 din istoria Ferrari a încetat din viaţă. Totul din cauza unei pneomonii severe care a afectat sever starea de sănătate a pilotului.

Dan Gurney a câştigat la vremea lui aproape toate cursele la care a participat.  Cât despre tradiţia cu baia de şampanie de la final, aceasta îi aparţine în totalitate.

„Din păcate trebuie să anunţăm că Dan a murit din cauza unor complicaţii cauzate de o pneomonie. Avea 86 de ani”, a transmis familia.

El şi-a început cariera în 1955 şi a concurat pentru Ferarri şi Porche

S-a retras din circuit în 1970 şi a câştigat în cariera sa înfloritoare 51 de curse. Echipa Ferarri pare să fie urmărită în continuare de ghinioane.

Au trecut patru ani de la accidentul grav suferit de Michael Schumacher pe 29 decembrie 2013, în timp ce schia în Alpii francezi.

În urma tragicului accident fostul pilot de Formula 1 a suferit răni grave în zona capului şi a intrat în comă.

Familia septuplului campion mondial din F1 a dorit să păstreze discreţia în ceea ce priveşte starea sa de sănătate.

Fanii lui Michael Schumacher au avut parte de puţine informaţii în cei patru ani trecuţi de la accident.

Citeşte şi Știrea despre Michael Schumacher face ÎNCONJURUL lumii. Un medic rupe tăcerea.

Ştirea care face înconjurul lumii. Un medic a rupt tăcerea și spune ce se întâmplă cu adevărat cu pilotul de Formula 1 după accidentul cumplit de acum aproape 5 ani.

Fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, a suferit pe 29 decembrie 2013, un accident la schi, iar de atunci se află într-o stare gravă. Cu toate acestea, există speranțe.

Un cunoscut medic din Germania susține că starea fostului campion mondial s-ar putea îmbunătăți vizibil.

Un alt medic susține admite că nu se poate recupera complet

“Fanii ar trebui să spere în continuare. Potrivit unui studiu realizat în Suedia, între 30% si 40% dintre pacienti au redevenit constienti la patru ani de la accidente”, a explicat medicul Mark Obermann, citat de Express.

Directorul Centrului de Neurologie din cadrul spitalului Asklepios, din Seesen admite însă că nu poate fi vorba despre recuperare completă:

“Multi isi pot reveni si isi pot vedea copiii sau nepotii crescand, ce planuri isi fac sau ce se intampla în cercul apropiat de familie si prieteni”.

Famila ține secretă starea lui Schumacher. Ultimul anunț oficial a fost făcut acum mai bine de un an, când avocatul familiei a dat în judecată o revista care susținea că Schumacher poate să meargă, a scris în urmă cu câteva luni ziarul L’Equipe.

Citeşte şi Ambasada României la Budapesta a fost ATACATĂ

Ambasada României din Budapesta a fost atacată de mai mulţi unguri extremişti. Aceştia fac parte din gruparea „Mişcarea celor 64 de Comitate”.

Asta a scris deputatul PMP, Marius Paşcan, pe pagina sa de Facebook.

Huliganii au acoperit stema aflată pe Ambasada României de la Budapesta cu un steag al Ţinutului Secuiesc.

Incidentul a fost relatat de deputatul PMP, care a postat și câteva fotografii de la incident

“Un nou gest provocator și agresiv la adresa României: în noaptea de 12 spre 13 ianuarie 2018, extremistii unguri din ,,Mișcarea celor 64 de Comitate” din Ungaria au acoperit emblema Ambasadei României de la Budapesta cu însemnul secuiesc.

Nădăjduiesc ca autoritățile României să nu rămână într-o expectativă lașă și să reacționeze cu fermitate.

Totul pe cale oficială, solicitându-i premierului Ungariei, Viktor Orban, să ofere cuvenitele reacții și aplicarea sancțiunilor legale.

Astfel de acțiuni sunt periculoase și se pot amplifica și radicaliza dacă nu sunt stopate din fașă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top