Connect with us
Menajera lui Răzvan Ciobanu spune ce făcea acesta când nu-l vedea nimeni: “Se agita când găseam o pipetă”

TV

Fostul iubit, coroană de flori specială pentru Razvan Ciobanu! Ce obiect a pus pe aceasta

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a cumpărat o coroană specială pentru regretatul designer, făcută pe comandă. www.spynews.ro vă prezintă prima imagine cu florile care vor ajunge la capela unde a fost depus trupul neînsufleţit al lui Răzvan Ciobanu, din partea fostului iubit.

Coroana este una specială, făcută dintr-o mulţime de flori, care ascund în spate un manechin de plastic, obiect cu care Răzvan Ciobanu lcura în fiecare zi, atunci când făcea haine. De asemenea, manechinul respectiv este acoperit cu flori.

Trupul lui Răzvan Ciobanu a fost depus la capelă marţi

La capela Cimitirului Progresul, acolo unde a ajuns sicriul cu trupul neînsuflețit, marți seara, pot veni cei care doresc să își ia la revedere de la Răzvan Ciobanu. Crucea este una simplă, neagră, pe care este trecut tradiționalul INRI, numele complet, Ciobanu Mihăiță-Răzvan, și data nașterii și morții. Joi va fi condus pe ultimul drum.

Gest incredibil al fostului iubit al lui Răzvan Ciobanu. Ce a dus la locul accidentului

Imagini impresionante de la locul unde a murit Răzvan Ciobanu. Fostul iubit al designerului a pus o cruce din lemn cu numele celui care i-a fost partener de viață mai mulți ani și aprins o lumânare.

Totul a fost făcut într-o mare discreție, la scurt timp după ce mașina cu care s-a răsturnat Răzvan Ciobanu a fost luată de anchetatori pentru expertiza care va stabili cauzele accidentului. “Fostul prieten al lui Răzvan a fost la locul accindentului să îi pună o cruce din lemn cu numele lui. Este șocat și nu reușește să-și revină după cele întâmplate”, a declarat Vica Blochina în exclusivitate pentru Click!

Răzvan Ciobanu se despărțise în urmă cu aproape un an de iubitul său, medic în sistemul privat din București. ”Divorțul” a fost unul cu scandal și a ținut mult timp prima pagină a ziarelor din pricina detaliilor violente. Cei doi se împăcaseră însă în ultima vreme și hotărâseră să păstreze o relație de prietenie.

Părinții lui Răzvan Ciobanu au ajuns marți la Morga din Constanța
Părinții lui Răzvan Ciobanu au ajuns marți dimineață la Morga din Constanța, pentru a vedea trupul fiului lor. Cei doi nu primiseră încă niciun fel de informații de la anchetatori și așteptau rezultatul necropsiei pentru a înțelege ce s-a întâmplat cu adevărat cu fiul lor.

Din primele declarații ale anchetatorilor, mașina condusă de Răzvan Ciobanu rula cu viteză mare, iar la intrarea în localitatea Săcele, dinspre Năvodari, a părăsit carosabilul, a mai înaintat aproximativ 700 de metri și s-a lovit de câțiva copaci. Designerul nu purta centură și a fost proiectat afară din mașină, trupul său fiind gasit de paznicul unei ferme, care a și alertat autoritățile.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top