Connect with us
Fostul judecător Stan Mustață a murit. Cauza decesului și scandalul în care a fost implicat

Știri

Fostul judecător Stan Mustață a murit. Cauza decesului și scandalul în care a fost implicat

Fostul judecător Stan Mustață a murit în noaptea de miercuri spre joi. El fusese condamnat în anul 2016 la 8 ani și șase luni de închisoare cu suspendare, pentru fapte de corupție.

Stan Mustață a făcut parte din completul de judecată al dosarului ICA, în care Dan Voiculescu, patronul Antenelor,  a fost condamnat la închisoare.

El a fost acuzat că a încercat să tergiverseze dosarul, pentru a-l favoriza pe Voiculescu. Mustață a negat aceste acuzații, considerând că dosarul său a fost unul fabricat.

Stan Mustaţă a murit în urma unui infarct miocardic, în timp ce se încerca o dializă. Judecătorul avea tumori cancerigene în zona abdominală, după cum a anunţat avocata lui în direct la Antena 3, care acuză că a fost transferat în timpul nopţii de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Giurgiu deşi acuza stări acute de rău.

„Sistemul a reuşit pedeapsa supremă pentru judecătorul care nu a vrut să îl condamne pe Dan Voiculescu fără probe!“, a declarat Lorette Luca, avocata fostului judecător.

Mustaţă a fost arestat și trimis în judecată la sfârşitul lunii aprilie 2014, exact înainte să se pronunţe în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare.

Un alt complet de judecată, format din Camelia Bogdan şi Alexandru Mihalcea, a decis în august 2014 condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare.

Surse judiciare declarau pentru Mediafax, că la nivelul fostului Parchet Naţional Anticorupţie se ştia încă din 2005 că judecătorul Stan Mustaţă cerea între 5.000 şi 7.000 de euro de la persoane vizate în dosarele penale pe care le judeca.

Ce spune Mircea Badea despre moartea lui Stan Mustață

Moartea lui Stan Mustață a fost deplânsă la Antena 3, care îl considera pe fostul judecător o victimă a „abuzurilor sistemului”.

”Eu nu cred deloc în justiția divină. Nu m-aș baza pe ideea că ”pedepsește Dumnezeu”.

Nu prea cred în iertare. Sunt un tip iertător și empatic, dar când în viață ți se întâmplă exagerat de multe nedreptăți sau vezi că li se întâmplă altora… de la un anumit moment încolo, te gândești că nu mai are sens iertarea. 

Să fii iertător peste un anumit prag înseamnă că ești dobitoc”, a zis Mircea Badea.

”Nici nu vreau să mă gândesc cum este să fii familia judecătorului și să se întâmple așa ceva.

Eu i-aș ierta vreodată pe ăia? Niciodată. Și dacă aș crăpa, m-aș întoarce să-i bântui, dacă aș putea. (…)

Sunt foarte sincer în ceea ce zic și vine pe fondul acestei știri care este odioasă. Ce i s-a întâmplat acelui om este nedrept. Ați auzit-o și pe soția lui mai devreme… (…) Cum era să fii în locul soției lui Mustață?

Ia gândește-te cum ar fi fost! Mi-a dat acum mama mesaj și mi-a zis: cuvântul dreptate nu are plural, dar nedreptate are”, a mai spus realizatorul TV.

9 Comments

9 Comments

  1. marin

    2018-08-11T16:23:37+03:00 at 16:23

    Stan Partag,de judecator vorbesc,era smenarul smenarilor dintre judecatori,potaii nu-i ajungeau clientii lui( inculpatii),isi punea coinculpatii din dosarul sau de luare de mita,sa mai gaseasca si alti clienti pe care prin diverse metode sa-i puna la „cotizat”. Cat despre cretinul de m.b,campion balcanic la recoltat, ridicat si aruncat cacat cu limba de la punct fix-curul varanului ii doresc alaturi de activitatea zilnica numai „simultane” astfel incat datorita presiunii formate,limba lui va devenii ca ciocanul lui Thor…

  2. Lacrima

    2018-08-10T21:18:42+03:00 at 21:18

    Cosmine , mai bine taceai , pareai mai inteligent :Camelia are dreptate , badea e un nebun care trebuie imediat retras si pastrat la Balaceanca pe viata ; incita la violenta , este abject , nu are nimic in locul unde ar trebui sa fie creierul , singuruk lui tel e sa ii linga talpile lui voiculescu si sa faca praf pe cei ce nu sunt de acord cu latrina 3 , e un vierme vulgar , las si violent

  3. cosmin

    2018-08-10T17:40:14+03:00 at 17:40

    camelia, zici ca esti doctor??? Eu stiam ca doctorii au si creier in cap, sau macar stiu sa scrie. Se pare ca tu nu stapanesti „arta” scrisului.
    De ce comentezi ca sa vada lumea ca esti semianalfabeta???
    Cat despre comentariu…ce sa mai zic….intelegem ca esti doctor…. esti din copsamica ca gica?

  4. val

    2018-08-10T15:24:15+03:00 at 15:24

    vai ce imatur este badea! face niste glume de doi centi ,cu …suspans,dar nu rade nimeni!iar judecatorul(sincera compasiune)a fost condamnat pentru luare de mita;la Grivco nu se stie inca!

  5. Tataie

    2018-08-10T12:32:50+03:00 at 12:32

    …iar mircea badea?

  6. cameluța

    2018-08-09T16:22:44+03:00 at 16:22

    zi zău…

  7. camelia

    2018-08-09T13:23:25+03:00 at 13:23

    Am vazut din intamplare aseara circul de pe Antena3 in care actorul principal Mircea Badea era intr-o criza psihica in direct.N-am vazut niciodata ca medic un veritabil nebun sa tina o emisiune tv .Paranoic cu accese de violenta extrema omul acesta, sincer are nevoie de scoaterea din mediul care-l starneste zi de zi,repaus si tratament de specialitate psihiatrica la greu.Vorbea ca daca moare se va reincarna si va bantui ca un demon pe cei din statul pararel si familiile lor.Era o tocana de legume in capul lui.Incoerenta ,fuga de idei,agresivitate si multa agitatie.Intr-o zi il vom vedea ca se va bate singur in direct.Daca mai aveti respect pentru cei care va mai urmaresc luati-l si duceti-l unde vreti voi.Prima oprire sa fie OBREGIA,apoi Balaceanca,Gataia sau unde vrea familia sa-l izoleze.Este deja un pericol si pentru cei deja bolnavi psihic datorita mesajului violent pe care-l transmite.Si inca multi nebuni adorm cu Latrina 3 alaturi de cipralex,dormicum,xanax si toata farmacologia psihiatrica.

  8. Dinu

    2018-08-09T12:54:17+03:00 at 12:54

    DUMNEZEU SĂ-L PRIMEASCĂ ȘI SĂ-I ASIGURE, MĂCAR ACUM, LINIȘTEA, IAR CEI CE L-AU ADUS ÎN ACEASTĂ SITUAȚIE, BUNUL DUMNEZEU SĂ-I PEDEPSEASCĂ, AȘA CUM MERITĂ PENTRU TOATE FAPTELE LOR CRIMINALE…
    La final un scurt comentariu pentru canalia de mai sus ”GICĂ” de la copsamica….Ia de te uită în oglindă și ai să vezi exact persoana pe care ai caracterizat-o în spusele tale . Îmi vin în minte cțteva cuvinte scrise de marele Nea Iancu Caragiale când vorbea de niște canalii de genul lui Gică -copsamica: hahalere, gogomani, mangafale, ticăloși……REZON Coane!!!!

  9. gica de la copsamica`

    2018-08-09T10:27:55+03:00 at 10:27

    Nu comentez decesul acestui judecator care stie cam tot romanul cine a fost, insa declaratiile panaramei de mircea badea ma fac sa rad. Acest micnimic din presa romaneasca, acest pupincurist si lingeblide este cea mai abjecta fiinta din massmedia romaneasca, este imaginea concreta a postului la care activeaza, latrina3.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top