Connect with us
Fostul Principe Nicolae, mesaj emoţionant: "Cea mai importantă persoană ..."

Știri

Fostul Principe Nicolae, mesaj emoţionant: „Cea mai importantă persoană …”

Fostul Principe Nicolae transmite un mesaj emoţionant. Cuvintele înduioşătoare au fost postate pe contul personal de Facebook al lui Nicolae.

Alina Binder, viitoarea soţie a fostului principe Nicolae, îşi sărbătoreşte, vineri, ziua de naştere. Cu această ocazie iubitul ei i-a transmis un mesaj emoţionant.

Fostul principe Nicolae a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj emoţionant pentru logodnica lui, Alina Binder.

Astăzi, iubita lui Nicolae împlineşte frumoasa vârstă de 30 de ani

Nepotul regelui Mihai I a spus că e fericit să găsească în Alina o ”persoana care imi este in acelasi timp iubita, prietena si sfatuitoare”.

”Astazi, 26 ianuarie, cea mai importanta persoana din viata mea, Alina, implineste 30 de ani. Ii doresc multa sanatate, zambete in fiecare zi si dorinte indeplinite.

Ma bucur enorm sa am alaturi un o persoana asa cum mi-am dorit, o persoana care imi este in acelasi timp iubita, prietena si sfatuitoare.

Sunt fericit să o susţin în toate aventurile şi provocările vietii şi să împărtăşim impreuna toate momentele fericite.

La multi ani, Alina!”, este mesajul emoţionant transmis de fostul principe Nicolae viitoarei lui soţii, cu ocazia zilei de naştere.

Mesajul postat pe reţeaua de socializare este însoţit şi o fotografie în care apar cei doi zâmbind.

Citeşte şi Principele Nicolae iese la atac. Declarația care schimbă totul la Casa Regală

Înmormântarea Regelui Mihai a fost prilej de neînţelegeri şi tensiuni în Familia Regală. Fostului principe Nicolae nu i-a fost permis să călătorească cu trenul regal alături de sicriul cu trupul neînsufleţit al bunicului său.

Aceste lucru l-a întristat şi l-a făcut să se simtă nedreptăţit.

Avocatul fostului principe Nicolae a acordat un interviu în care a vorbit despre hotărârea lui Nicolae de a-şi revendica titlurile de care a fost deposedat în august 2015.

„Cei din Casa Regală au arătat o deschidere către Nicolae, acceptându-l acolo unde îi este locul, la ceremonialul funerar.

Avocatul spune că se încearcă discreditarea lui Nicolae

După ce nu i-a fost îngăduit să-şi vadă bunicul pe patul de moarte timp de zece minute, măcar la catafalc să-i poată fi alături pentru a-şi lua rămas bun aşa cum se cuvine.

Doreşte să fie reintegrat în Familia Regală. Decretul de înlăturare nu i-a fost comunicat în original. El nu a semnat declaraţia de acceptare de înlăturare de la succesiune. Se încearcă discreditarea sa.

Ceea ce fac ei nu prea este demn de Casa Regală. Asta se face în alte straturi sociale, dar Nicolae este dispus să revendice ceea ce-i aparţine de fapt”, a explicat Radu Enache, avocatul fostului principe Nicolae.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top