Connect with us
Franţa - România SCOR 0-0 TVR 1 live stream EURO U21 2019

Știri

Franţa – România SCOR 0-0 TVR 1 EURO U21 2019. Naționala U21 în semifinale!

Franța – România SCOR 0-0. România joacă împotriva franței pentru calificarea în semifinalele EURO U21 2019. Meciul este transmis de TVR 1 și live stream pe site-ul TVR. De asemenea poți vedea meciul naționalei U21 mai jos. HUFF.ro transmite live meciul, mai jos vezi cele mai tari faze în timp real. Meciul poate fi văzut live si din străinătate.

România s-a calificat în semifinale – Franța – România EURO U21 2019

Dacă ţara noastră nu pierde partida cu Franţa, va câştiga grupa şi ar urma să joace în semifinalele EURO 2019 cu echipa ce va conduce Grupa B, numele urmând a fi stabilit duminică – Germania domină (6 puncte) şi va juca cu Austria.

Franța – România SCOR 0-0 LIVE

Cele mai tari faze și goluri VIDEO mai jos. Franța – România LIVE aici.

MIN 90 – Meciul a fost prelungit 4 cu minute. SCOR Franța – România 0-0. România s-a calificat în semifinale!

MIN 45 – Scorul Franța – România la pauză a fost 0-0.

EURO 2019 Calculele pentru calificarea României U21 în semifinale

Pentru a ajunge în semifinale de pe primul loc, România U21 nu trebuie să piardă cu Franţa şi ar urma să joace cu selecţionata ce va triumfa în Grupa B.

România întâlnește Franța în ultimul meci din grupa C. Tricolorii, aproape de semifinale

România întâlnește Franța în ultimul meci din grupa C. Tricolorii, aproape de semifinale

Dacă România U21 ar obţine un egal cu cei din Hexagon, ar câştiga grupa şi automat locul pentru semifinale.

Pentru a ajunge în semifinale de pe locul doi: România are golaveraj +5, iar Italia +3, adică pentru a fi peste italieni în lupta pentru cel mai bun loc doi, ar trebui ca-n meciul cu Franţa să pierdem la cel mult două goluri diferenţă.

Franța - Romania live scor live stream

UPDATE: Site-ul FRF a lansat o provocare în rânsul fanilor și i-a invitat să ghicească cine va marca în meciul cu Franța. Având în vedere că în primele două meciuri, oamenii lui Rădoi au înscris câte 4 goluri, acum sunt mari așteptări.

Franța – România E important ce se va întâmpla în Grupa B fiindcă în cursa pentru cel mai bun loc doi va intra şi o echipă de aici. Dacă nemţii şi sârbii nu pierd, locul doi de aici va avea mai puţin de şase puncte şi atunci şi un eşec în faţa francezilor (la două goluri diferenţă) ne-ar trimite în semifinale.

Franța – România – Live stream și live score

TVR 1 transmite partida dintre Franța și România, luni, 24 iunie 2019, de la ora 22:00. Meciul este transmis și live stream pe site-ul TVR plus sau platformele Horizon GO, Orange TV, Telekom TV. HUFF.ro face live scor, text, foto și video. Cele mai tari faze și goluri le poți vedea în timp real. Meciul este LIVE AICI.

EURO 2019 | Franța – România| Pregătim o nouă invazie

România U21 va avea din nou parte de aportul suporterilor și la meciul cu Franța U21. Site-ul oficial al FRF a anunțat aseară că românii au cumpărat 10.000 de bilete, iar numărul fanilor noștri poate crește și azi.

”Fanii pot cumpăra bilete și mâine (n.r. azi), în ziua meciului Franța – România, de la ora 09:00, de la casele de bilete ale arenei. Au fost puse în vânzare 14.000 de bilete, iar în cazul în care acestea se vor epuiza, va fi deschis încă un sector cu 3.000 de locuri.

Suporterii români sunt așteptați începând cu ora 14:00 în fan zone FORZA TRICOLORII!, la 1 km de stadion, în Giardino Pubblico, unde se află și magazinul echipei naționale. De aici, în jurul orei 19:00, vom pleca împreună spre marele meci!

Toți suporterii români sunt rugați să ajungă la stadion în jurul orei 19:00 (ora Italiei), iar cei care au achiziționat bilete online să se prezinte cu ele printate. Aceste recomandări sunt menite să faciliteze accesul în timp util la meci pentru toți fanii noștri”, se arată pe frf.ro, înainte de meciul Franța – România.

Astfel, azi se va depăși recordul de fani ai tricolorilor prezenți la un meci de la EURO 2019. Cu Croația, în San Marino, au fost 4.000 de susținători, iar la duelul cu Anglia, 8.500.

EURO 2019 | Franța – România | Avertismentul lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi nu se gândește să joace pentru un rezultat de egalitate în duelul cu Franța U21, care ne poate aduce în semifinalele Campionatului European. Mai mult, selecționerul susține și că nu îl interesează locul pe care va termina, dacă acela va duce în semifinale.

„Îmi pare rău pentru cei implicați, adică Italia, dar mai sunt două meciuri de disputat şi se poate întâmpla ca Italia să nu mai aibă nicio şansă dacă Danemarca va câștiga 4-0 cu Serbia. Dar noi suntem aici pentru noi şi pentru o ţară întreagă, nu ne gândim pe cine am putea ajuta sau pe cine am putea lăsa acasă, important sa luam cel puţin un punct pentru a ne putea califica.

De asta am și spus echilibru. Nu mă interesează neapărat locul 1 sau locul 2, ci ca eu să merg mai departe, ăsta e obiectivul pentru care am venit aici. Asta nu inseamnă că, dacă vom avea egalitate, noi vom ataca. Nu. Nu va trebui să ne gândim că, chiar şi cu o înfrângere la un gol sau două, ne putem califica. Nici nu aş îndrăzni să le spune că pot pierde cu 1-0 pentru că ne calificăm.

Înainte de meci, Polonia se mulţumea să piardă la diferenţă de un gol şi să meargă mai departe. Aceeași greșeală o putem face și noi. E o capcană. Şi la fel ca noi, dacă abordăm meciul la egal şi vom face greşeala asta, se poate întâmpla un dezastru. Apoi, în orice moment, putem să luăm un cartonaş roşu şi totul se va nărui. Mă poate ajuta doar să le dau încă un exemplu, Dacă nu se întâmpla aseară acel rezultat, discursul meu nu se schimba cu absolut nimic despre meciul Franța – România.”, a spus Rădoi, într-o conferință de presă.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top