Connect with us
Gabriela Cristea are nevoie de ajutor! Apelul făcut la TV

TV

Gabriela Cristea are nevoie de ajutor! Apelul făcut la TV

Gabriela Cristea a anunțat că este în căutarea unei bone pentru fetițele sale, Victoria și Iris.

Gabriela Cristea are nevoie de ajutor pentru fetițele sale.

Mămica a două fetițe, Victoria și Iris, Gabriela Cristea ar vrea o bonă care să o ajute cu micuțele, dar deocamdată nu a găsit pe nimeni care să-i fie și pe plac și care să nu ceară un salariu foarte mare.

Gabriela Cristea caută bonă pentru fetițele ei

Într-un interviu pentru un post de televiziune, Gabriela Cristea a anunțat că este în căutarea unei bone.

„Momentele de relaxare le petrecem doar în 4, e destul de complicat, noi nu avem bonă, ne creștem copiii singuri și nu pentru că am fi niște părinți atât de acaparatori, ci pentru că e foarte greu să-ți găsești o bonă în România.

De fapt, bonele sunt niște doamne în vârstă, ieșite la pensie, care vor să mai facă un ban și care costă foarte mult. Din păcate, nu am găsit pe nimeni care să corespundă nevoilor și necesităților și dorințelor noastre de a ne crește copiii și acum ne căutăm bonă.

Am dat sfară în țara și sperăm că până la urmă să găsim. Inițial am zis că o să o dăm pe Victoria la grădiniță, dar s-au îmbolnăvit amândouă la inceputul acestei luni, am zis că e mai bine să mai așteptăm un pic, nu am vrea să avem surprize”, a declarat Gabriela Cristea într-o emisiune TV.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top