Connect with us
Gabriela Cristea, un nou copil în viața ei!

Monden

Gabriela Cristea, un nou copil în viața ei!

Se pare că familia Gabrielei Cristea este binecuvantată cu un nou bebeluș! La doar  9 luni de când a adus pe lume o fetiță minunată, pe micuța Victoria, Gabriela Cristea a devenit mătușă și are parte de încă un bebeluș în familie.

De acesta dată este vorba despre un băiețel, copilul fratelui ei, Emil, cu care, din păcate, prezentatorea tv nu are o relație tocmai bună, acești fiind foarte distanți unul cu celălalt, cu toate că sunt frați buni și de mamă și de tată.

Bebelușul s-a născut la începutul acestei săptămâni, luni, 11 iunie și este un copil zdravăn și perfect sănătos!

Mezinul familiei Cristea a cântărit 3, 900 de kilograme și a măsurat 54 de centimetri, ceea ce îl califica la categoria sugarilor bine dezvoltați.

De asemenea, Laura, cumnata Gabrielei Cristea, respectiv proaspăta mămica și soția fratelui vedetei tv, se simte bine și ea și și-a revenit foarte repede după naștere.

Laura și Emil mai au un copil, un băiețel pe nume David, în vârstă de 4-5 anișori, iar acum se bucură nespus că i-au dăruit acestuia un frățior.

Astfel, cei doi bebeluși din familia Cristea, Victoria, fiica prezentatoarei tv, si nou născutul fratelui ei vor fi verișori primari!

Între cei doi copii există o diferență de 9 luni ceea ce înseamnă că, în condiții normale, ei ar trebui să crească aproape împreună!

De ce are o reație rece față de fratele ei

Din păcate însă, Gabriela Cristea are o relație destul de rece cu fratele ei, Emil.

Îndepărtarea dintre frați s-a produs în timp, fără o ceartă sau pe fondul unor divergențe. Frați au ajuns să aibă o relație rece din cauza discuțiilor vechi care au avut loc, în trecut, între prezentatoarea tv și părinții lor.

După cum se știe, vedetă tv a fost atât de supărată pe părinții săi încât a ales să rupă brusc comunicarea cu aceștia. Totul a început pe când Gabi Cristea avea doar 18 ani.

Citește și: Gabriela Cristea, despre momentul în care a pierdut sarcina: „Eu eram la emisiune…”

Atunci, ea s-a certat cu părinții și de-atunci nu le-a mai vorbit niciodată, în ciuda apelurilor disperate făcute de aceștia. Din păcate, în urmă cu 8 ani, Didina Cristea, mama vedetei tv, s-a stins din viață la vârstă de 57 de ani, în spital, din cauza unei pancreatite.

Nici în aceste condiții, vedeta tv nu și-a călcat pe suflet și a ales să nu participe la înmormântarea mamei sale.

După un timp, Gabriela Cristea a recunoscut că a mers la mormântul celei care i-a dat viață, pentru a se reculege și a-i aprinde lumânări.

Gabriela Cristea continuă însă să nu  vobeasca cu tatăl ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top