Connect with us

Știri

Gabriela Firea, reacție după incendiul din Bamboo: Din punctul meu de vedere, dacă un club nu are autorizaţie, trebuie închis

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat printr-o postare pe Facebook după incendiul din Bamboo, izbucnit sâmbătă dimineață.

„Incendiu la un club din Capitală! Nu sunt victime, Slavă Domnului! Am alertat toate autorităţile responsabile. Din punctul meu de vedere, în cazul în care un club nu are autorizaţie de funcţionare de la sectorul pe raza căruia se află, aşa cum prevede legea, trebuie închis. Numai aşa va întelege toată lumea că legile trebuie respectate de toţi şi că nu se joacă nimeni cu vieţile oamenilor”, a scris Gabriela Firea.

Primarul Sectorului 2 a declarat că Bamboo nu avea aurotizație de funcționare

Mihai Mugur Toader, primarul sectorului 2 al capitalei, a declarat sâmbătă, că nu există nici o autorizație emisă de către primărie pentru Clubul Bamboo. Acesta a precizat că administratorii localului au depus dosar pentru emiterea autorizaţiei de funcţionare, dar acesta era incomplet şi a fost retras pentru completare.

Clubul Bamboo avea însă aviz pentru securitate la incendiu, iar termenul pentru autorizație a fost prelungit până a sfârșitul lunii iunie.

Anterior, viceprimarul Sectorului 2 Dan Cristian Popescu a declarat că Clubul Bamboo nu avea autorizaţie de funcţionare, iar în această lună urma să fie amendat din nou.

Un incendiu puternic a mistuit sâmbătă noaptea clubul Bamboo din București. Incendiul puternic s-a produs în jurul orei 03.30, iar 41 de oameni au fost spitalizați. La această oră mai sunt internate șase persoane, însă secretarul de stat Raed Arafat nu exclude posibilitatea ca sub dărâmături să se afle oameni.

Știri pe același subiect:
INCENDIU BAMBOO. Declarații cutremurătoare ale martorilor: „Din spate au izbucnit nişte scântei, fum”
EXCLUSIV! Un echipaj SMURD isi facea SELFIE in timpul incendiului din BAMBOO

Simona Trașcă și Loredana Chivu se aflau în clubul Bamboo la momentul izbucnirii incendiului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top