Connect with us
Gigi Becali îl face praf pe Liviu Dragnea: "Numai proștii îl pot susține!"

Politic

Gigi Becali îl face praf pe Liviu Dragnea: „Numai proștii îl pot susține!”

Gabriela Firea este în război cu Liviu Dragnea, dar în acest conflict, primarul Capitalei are un aliat de nădejde: pe Gigi Becali.

Finanțatorul FCSB, care este și nașul de cununie al Gabrielei Firea, s-a dezlănțuit la adresa președintelui PSD, lansând cuvinte grele despre acesta.

”Când văd atâția proști care îi iau apărarea lui Dragnea, pot eu să fac ceva? Ei au bani, câștigă alegerile. Eu nu am banii pe care îi are mafia lor.

Nu mai am nici cuvinte de nervi. Să pui oameni slabi ca să-i poți conduce, asta-i tiranie. Ăia care îl apără pe Dragnea sunt proști. Dragnea nici nu are dreptul să pună piciorul în România.

A batjocorit o țară. Nu mă mai sunați pe mine, că dau în Dragnea și o să aveți probleme.

Măscăricii ăștia… Numai proștii îl pot susține pe măscăriciul ăsta (Liviu Dragnea ). Un tractorist, a făcut facultatea că era tatăl lui milițian. Dragnea te face să îl iubești pe Iohannis.

Eu nu eram de acord cu Iohannis, dar Dragnea m-a făcut să-l iubesc. Chiar nu există în partidul acela bărbați… De ce să nu candideze Șerban, de ce să candideze Tăriceanu. Șerban e și mai curat și mai cinstit, pe când Tăriceanu e și corupt, a avut și șapte neveste”, a spus Gigi Becali la România TV.

Confict deschis între Gabriela Firea și Liviu Dragnea

Gigi Becali este nașul cuplului format din Gabriela Firea (primarul Bucureștiului) și Florin Pandele (primarul orașului Voluntari), fiind foarte apropiat de cei doi edili.

Primarul Gabriela Firea este în conflict deschis cu șeful PSD, Liviu Dragnea, iar aceasta i-a cerut chiar să se retragă de la conducerea partidului.

Scandalul dintre cei doi a izbucnit pe tema protestului Diasporei. Firea l-a acuzat pe Dragnea că încearcă să paseze vina pentru incidentele violente pe prefectul Speranța Cliseru, o apropiata a sa și a lui Florin Pandele.

Ea a cerut demisia ministrului Carmen Dan, lucru cu care șeful PSD și liderii apropiați acestuia nu au fost de acord.

Citește și: Gabriela Firea, noi acuzații grave pentru Liviu Dragnea

Citește și: Gabriela Firea, cel mai dur atac la Dragnea: „Alții tăiau porci cu statul paralel”

1 Comment

1 Comment

  1. Tatiana

    2018-09-07T11:30:05+03:00 at 11:30

    ….proștii și oportuniștrii mai țin cu el….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top