Connect with us
Gigi Becali și fostul soț al Elenei Băsescu, război din cauza banilor. Acuzații fără precedent

Știri

Gigi Becali și fostul soț al Elenei Băsescu, război din cauza banilor. Acuzații fără precedent

Război crâncen între Gigi Becali și fostul soț al Elenei Băsescu, Bogdan Ionescu. Gigi Becali a dezvăluit că Bogdan Ionescu, alias Syda, i-a cerut o sumă de bani, după ce a suferi un accident de mașină.

„Dacă tot veni vorba cu Nenea Băse… Păi nenea Băse, după 2 luni după ce am ieşit de la puşcărie ginerele tău mi-a cerut 7.000 de euro că avea nevoie că a făcut accident cu maşina”, a declarat Gigi Becali la România TV.

După această declarație au început scandalul. În replică, Bogdan Ionescu spune că Gigi Becali minte și că nu i-a cerut niciodată bani. Mai mult, el îl va da în judecată pe latifundiarul din Pipera.

„Gigi Becali minte! Nu-l cunosc nici pe el, nici pe neamul lui. Ne-am intersectat de două ori în viaţa mea în locuri publice. Nu i-am cerut şi nu am luat nicio sumă de bani de la Gigi Becali. Afirmaţiile acestuia sunt mincinoase şi defăimătoare. Îmi rezerv dreptul de a-l acţiona în judecată pe Gigi Becali”, a declarat Bogdan Ionescu, potrivit wowbiz.

Imediat după această declarație, Gigi Becali a declarat că are și dovezi pe care le va arăta în instanță, dacă Syda îl va da în judecată.

„Să mă ierte că am făcut public, dacă vrea să mă dea în judecată, vin cu SMS… Că a cerut prin mesaj. Dau la judecător înregistrarea cu mesajele şi, la revedere. Să vedem dacă a cerut sau nu”, a spus Gigi Becali, pentru România TV.

Fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu, Elena Băsescu, şi Bogdan Ionescu au divorţat la începutul lunii septembrie, anunţul fiind făcut pe contul de Facebook al Elenei Băsescu. Cei doi au precizat că separarea s-a făcut „de comun acord şi de manieră amiabilă”.

„Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat”, se arată într-un mesaj postat pe contul de Facebook al Elenei Băsescu, dar semnat atât de ea, cât şi de către Bogdan Ionescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top